Înscrie-te și participă la conferința de Bioinformatică și Genomică Computațională


În data de 6 iulie, la Mediacor va avea loc Conferința de Bioinformatică și Genomică Computațională.

Conferința din acest an aduce împreună 13 speakeri de la universități de top din SUA, Elveția, Franța, Danemarca, Turcia, Polonia și România, și se adresează mediului academic și industrial din Moldova, România și Ucraina: studenți, tineri cercetători, masteranzi.

Obiectivul școlii EBCG23 este de a instrui persoanele interesate în ceea ce privește instrumentele și metodele bioinformatice de ultimă generație pentru analiza a datelor biomedicale.

În cadrul evenimentului, organizatorii, de asemenea, își propun să construiască o rețea de participanți și speakeri pentru a promova colaborarea și dezvoltarea bioinformaticii în Moldova.

Participarea la conferință este gratuită, cu înregistrare prealabilă pe acest formular: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeu…/viewform

Limba de comunicare: engleza

Acest eveniment este organizat de Mediacor, in colaborare cu Laboratorul de Bioinformatică al Universității Tehnice din Moldova și Laboratorul Mangul de la Școala de Farmacie a Universității din California de Sud, susținut de Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” din Republica Moldova finanțat de USAID Moldova.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te în cadrul proiectului Erasmus+ „All in, for inclusion! Outdoor tools for youth work”
Next Ia parte la un workshop în aer liber: Comunicarea empatică - înțelegere și apropiere în relații
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen + nine =