Gala Studenților Originari din Republica Moldova premiază în fiecare an cei mai buni tineri


Gala Studenților Originari din Republica Moldova

GSORM 2020 are nevoie de susținerea ta! Gala Studenților Originari din Republica Moldova (GSORM) este un proiect creat de Diasporă pentru Diasporă.

Concursul e destinat să premieze excelența academică și extracurriculară, să faciliteze transferul de idei inovatoare și să fie un generator de noi proiecte pentru dezvoltarea societății de acasă. În fiecare an, în cadrul Galei sunt premiați cei mai buni tineri originari din Republica Moldova care își fac studiile în străinătate.  

Categorii de premiere:

În cadrul ediției a VIII-a, studenții vor fi premiați la următoarele categorii: Licență, Masterat, Doctorat, Arte, Erasmus, Repatriot (tinerii moldoveni ce studiază în România), Francofonie (studenții care urmează studii în limba franceză). Unul dintre ei urmează sa fie laureat al premiului mare – „Studentul Anului”. 

De asemenea, se anunță două categorii de premiere prin vot public : ,,Voluntarul Anului” și ,,Profesori care inspiră”, care pot fi accesate pe platforma VoteMe.App. 

Apel pentru susținere:

Echipa organizatorică a GSORM face un apel de finanțare către Diasporă, întrucât crede în potențialul acestui proiect și în valorile comunității din Diasporă: „Independența noastră este una tânără, dar ea ne caracterizează cel mai mult. Un eveniment creat de către diasporă, pentru diasporă și cofinanțat de către ea. Credem în muncă și în faptul că ea merită să fie răsplătită. Credem în umăr pus lângă umăr. În puterea de decizie a tinerilor, în asumare și în sprijinul reciproc.”

În acest sens, membrii echipei își amintesc cu drag de susținerea Diasporei care s-a mobilizat în edițiile precedente pentru a premia ambiția și excelența academică și mulțumește anticipat pentru suportul din acest an! Cei care doresc să se alăture campaniei de crowdfunding, o pot face aici!  

Studenții interesați să aplice la concurs sunt invitați să depună dosarul pe site-ul oficial al proiectului http://galastudentilor.md/.

Amintim că evenimentul din acest an include 3 rubrici: Concursul de Excelență, Atelierele tematice în formula „Tineri pentru tineri” și panelul de discuție „GSORM Talks”. Premierea va avea loc pe 27 decembrie 2020, în format online și va putea fi urmărită gratuit. 

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Activități pentru tineri // CarieraMea te invită la o discuție cu psihologul Ștefan Popov
Next Interviu cu Teodora - sportiva care a ajuns campioană la haltere!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 7 =