Vino la cea mai inovatoare competiție inginerească din Moldova — Rube Goldberg 2018

studenți, tekwill, competiție inginerească

Best Chișinău în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Moldova organizează în perioada 4-5 mai cea de-a opta ediție a Competiției Inginerești Rube Goldberg.

Rube Goldberg este o competiție inginerească care constă în construirea unei mașini Rube Goldberg – un dispozitiv sofisticat care efectuează o sarcină simplă într-un mod complex, incluzând o reacție în lanț. La competiție participă echipe formate din 5 studenți ai Universității Tehnice a Moldovei și câte doi liceeni.

Competiția creează mediul potrivit pentru ca participanții să-și pună în aplicare ingeniozitatea și creativitatea realizând sarcina propusă.

Vino pe 4 mai și vei vedea echipele pline de energie și entuziasm care au început lucrul la elaborarea celei mai creative și sofisticate mașini pentru rezolvarea probei încă cu două luni în urmă: prepararea unei cafele din 3 componente: apă, zahăr și cafea solubilă.

Ești intrigat? Nu ezita și vizitează expoziția „Creația deschide Universul” în cadrul căreia va avea loc și competiția Rube Goldberg, care se va desfășura în perioada 4-5 mai, la Tekwill.

BEST Chișinău (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, care activează în cadrul Universității Tehnice a Moldovei. Din 2007, BEST Chișinău valorifică potențialul ingineresc al studenților și să le ofere învățământ complementar celui universitar.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Pe 17 mai începe „Târgul locurilor de muncă și stagiilor de practică”: te așteaptă peste 100 de companii
Next (FOTO) Liceul „Mihai Eminescu” din Edineț, o școală performantă cu profesori profesioniști. „Ne dezvoltăm din toate punctele de vedere”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × three =