Sesiune de informare despre Programul de burse universitare Global UGRAD


Global UGRAD sesiune de instruire

Vrei să studiezi în Statele Unite, dar nu o poți face pe parcursul a tuturor celor patru ani? Află mai multe despre Programul de burse universitare Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD)!

Global UGRAD este un program internațional care oferă burse pentru un semestru de studii studenților la licență din întreaga lume. În cadrul programului, candidații combină studiile cu serviciile comunitare, dezvoltarea profesională și îmbogățire culturală și au oportunitatea de a afla afla mai multe despre universitățile din SUA și viața din campus.

Participă la această sesiune virtuală pentru a afla mai multe detalii despre program de la un reprezentant al Ambasadei SUA și de la un absolvent al programului Global UGRAD, care și-a făcut studiile la Georgia College and State University.

Când și unde te poți alătura atelierului de discuții?

Înregistrează-te până pe 30 Aprilie 2020, ora 15.00, accesând acest link. Evenimentul va avea loc în aceeași zi, ora 16:00 – 17:00. Mai multe detalii vezi aici.

Sesiunea va avea loc în limba română.

Link-ul cu accesul la această sesiune va fi transmis în ziua webinarului pe e-mail (verifică și mapa Spam). Numărul participanților este limitat. Nu uita să te înregistrezi.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Curs Gratuit de Marketing Online: Învață cum să îți promovezi afacerea online
Next Workshop Go Online #2: Tot ce trebuie să știi despre plățile electronice
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =