Tinerii interesați de turism se pot înscrie la Academia „Noua Generație în Turism”


Academia „Noua Generație în Turism”

Asociația Națională pentru Turism Receptor și Domestic din Moldova invită tinerii să se înscrie la Academia Next Tourism Generation („Noua Generație în Turism”) unde vor explora domeniul turismului cu experți naționali. Academia se va desfășura în perioada 21-23.09.2020.

Programul urmează a fi realizat în contextul Programului Sipoteni – Capitala Tineretului 2020/2021. ANTRIM urmează să contribuie în perioada imediat următoare la dezvoltarea potențialului turistic al satului Sipoteni și a regiunilor din preajmă și nu doar, prin implicarea tinerilor pe parcursul următoarelor 6 luni în procesul de creare a traseelor turistice. Una din activități va fi Academia ANTRIM „Noua Generație în Turism” – „Next Tourism Generation Academy”.

Această academie presupune instruirea tinerilor din satul Sipoteni și din preajmă, privind activitatea turistică, brandul turistic de țară, activitatea înalt apreciată a ghidului de turism, posibilitățile de acreditare internaționale a profesiei de ghid de turism, activitatea unei agenții de turism, turismul vitivinicol. De asemenea, are drept scop creșterea încrederii noii generații de a activa în turismul receptor și intern și sporirea dorinței tinerii generații de a rămâne în Republica Moldova.

Tinerii participanți vor fi selectați în baza acestui apel de înregistrare. Ulterior, vor fi selectați cei ce corespund după criteriul regional, de studiu, implicarea în activități de voluntariat, etc. Tinerii vor participa la o extinsă de workshopuri, cu formatori cadrul ANTRIM, în turism. Agenda poate fi accesată aici.

Pentru a te înregistra, completează acest formular.

Această activitate este realizată de către Asociația Națională pentru Turism Receptor și Domestic în cadrul proiectului ,,Next Tourism Generation Academy”. Program organizat și finanțat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Primăria Sipoteni.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Șase locuri din lume unde poți admira cele mai spectaculoase fenomene ale naturii
Next Participă la Congresul de Cooperare transfrontalieră Lublin 2020 și descoperă posibilitățile de dezvoltare în perioada post pandemică
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *