Tenis de masă – la noi ACASĂ!


Practicarea sportului este vitală pentru o viață sănătoasă și viitorul prosper al unei comunități. Acesta este mesajul transmis de Asociația Băștinașilor „Cahulenii reUniți” din mun. Cahul, care au lansat recent prima campanie de colectare de fonduri.

Intitulată „O inițiativă frumoasă, care prinde viață ACASĂ la Cahul”, campania are drept scop să aducă tenisul de masă în parcul orașului și sectoarele acestuia. Iar, odată instalate mesele de tenis, Asociația Băștinașilor „Cahulenii reUniți” te invită și la o competiție de tenis de masă cu premii garantate!

Partenerii acestui proiect sunt Primăria municipiului Cahul, AO Perspectiva, AO MOLDOX și desigur, cahulenii de pretutindeni.

Până la încheierea campaniei de colectare mai sunt 27 de zile, așa că nu ezita să te alături ACUM acestui proiect și ÎMPREUNĂ vom reuși să aducem tenisul de masă în municipiul Cahul.

Pentru a fi parte a acestei inițiative, accesează link-ul unde poți dona și, vă asigurăm că, faptele bune ne reUnesc – https://sprijina.md/campaign/mese-de-tenis-in-mun-cahul-sustine-proiectul-printr-o-donatie Mai multe detalii despre Asociație și proiect găsiți pe pagina lor de Facebook. Iar dacă vreți să fiți la curent cu tot ce se petrece la Cahul, dați-le un like și fiți mai aproape de „Capitala de Sud” a țării: https://www.facebook.com/CahuleniireUniti

Alătură-te și TU campaniei de colectare de fonduri „O inițiativă frumoasă, care prinde viață ACASĂ la Cahul”

ReUniți pentru ACASĂ! Primarul municipiului Cahul, Dl Nicolae Dandiș și sportivii noștri susțin campania de colectare de fonduri „O inițiativă frumoasă, care prinde viață ACASĂ la Cahul” – sprijina.md/campaign/mese-de-tenis-in-mun-cahul-sustine-proiectul-printr-o-donatieDacă îți dorești să fii parte al acestui proiect, nu ezita și hai alături de noi!ÎMPREUNĂ aducem tenisul de masă la Cahul!P.S Distribuind această postare ne aduci cu un pas mai aproape de succes!#TenisdemasălanoiACASĂ#OinițiativăfrumoasăcareprindeviațăACASĂlaCahul#ÎMREUNĂaducemtenisuldemasălaCAHULPrimăria Municipiului CahulCahulenii reUniti – DiasporaAsociația Băștinașilor din Cahul

Опубликовано Asociația Băștinașilor din Cahul Четверг, 3 сентября 2020 г.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de granturi în sectorul justiției. INVENTO lansează a II-a ediție a Maratonului Justiției
Next Șase tehnici care te vor ajuta să studiezi o limbă pe cont propriu
PERSPECTIVA
About the author

PERSPECTIVA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *