Educaţie non-formală: fă cunoştinţă cu site-ul CREY!


educaţie non-formală

În secolul 21, tehnologia și calculatoarele sunt cele mai discutate subiecte. Numărul programatorilor IT sunt în continuă creștere. Puține sunt școlile care promovează o educaţie non-formală şi, care sunt specializate în programări. Află mai multe despre CREY, cel mai nou site de programare!

CREY este o soluție perfectă! Online, gratis și ușor de înțeles, acest site reprezintă o platformă dedicată amatorilor și începătorilor, care sunt pasionați de crearea jocurilor de calculator. CREY îți dă posibilitatea de a-ţi crea propriile lumi virtuale, să te joci împreună cu prietenii, și oferă tutoriale ușor de urmat, promovând o educaţie non-formală. În fiecare zi, noi jocuri create de programatori uimitori sunt încărcate în CREY.

De asemenea, CREY oferă joburi în acest domeniu. De exemplu, poți să aplici la o poziție de C++ game developer.

Pentru a afla mai multe despre acest site, care promovează educaţia non-formală, urmăreşte pagina de Facebook CREY sau vizionează filmuleţul de pe Youtube!

Citeşte mai multe articole informative şi inovative pe Youth.md, în categoria DIVERTISMENT.

Reporter: Daniela Panico

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la un concert de muzică electronică: Electronic Music Educational Collaboration
Next Un program de Granturi Locale pentru organizațiile din zona de nord a Republicii Moldova a fost lansat
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 5 =