Tinerii din Cahul și Ungheni se pot înscrie într-un program de antreprenoriat social


program antreprenoriat social

UPSHIFT Moldova deschide aplicările pentru Ediția Digitală II! Dacă ai între 14-24 ani, te interesezi de antreprenoriat social și ești din raionul Cahul / Ungheni, poți participa în cadrul programului unde te vei dezvolta personal și profesional, prin crearea propriului proiect social bazat pe subiecte: discriminare de gen / violență.

UPSHIFT este un program de inovare socială care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin antreprenoriat social. Programul oferă training și mentorat tinerilor în domenii precum scrierea și managementul de proiect, comunicare, leadership și combaterea violenței și dicriminării.

Cele mai bune proiecte vor beneficia de finanțare din partea partenerilor proiectului, iar echipele de proiect vor fi susținute în implementarea acestora.

Dacă ai idei cum să ajuți la combaterea violenței sau discriminării în localitatea de unde provii, completează acest formular de aplicare!

Termen limită: 10 iunie 2021

UPSHIFT 2021 va include 4 weekend-uri bootcamp cu training-uri și ateliere virtuale pentru participanți între 26 iunie și 18 iulie și un program de mentorat cu durata de 6 luni pentru echipele câștigătoare, printre care poți fi chiar tu!

Pentru informații suplimentare accesează pagina de facebook UPSHIFT Moldova.

Suportul financiar este oferit în cadrul Proiectul EVA – Promovarea egalității de gen în raioanele Cahul și Ungheni, finanțat de European Union in the Republic of Moldova și implementat de UN Women Moldova în parteneriat cu UNICEF Moldova.

Sursa: upshift.md

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous World Wild Quest: Descoperă frumusețile nebănuite ale Europei
Next Program internațional pentru tineri lideri din mai multe țări despre anticorupție
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − three =