Susține-l pe Ion Lazarenco, candidatul la Premiul Nobel pentru Pace, la „Înot pentru pace. Pentru copii”

Premiul Nobel pentru Pace, ion lazarenco, unicef moldova, inot pentru pace, pentru copii

Foto: Facebook/UNICEF Moldova

Ion Lazarenco, candidatul Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace, va parcurge înot joi, 25 iulie, un traseu de 30 km pe râul Nistru, alăturându-se, astfel, celebrării celei de-a 30-a aniversare a Convenției cu privire la Drepturile Copilului.

Și în 2013 Ion lazarenco a înotat de-a lungul râului Nistru, cu riscul vieții, timp de 8 zile, pentru a transmite un puternic mesaj de pace oamenilor de pe ambele maluri.

Locuitorii satelor de pe malul Nistrului, sau din regiunile învecinate, sunt îndemnați să-l susțină și să-l încurajeze, prin prezența personală la locul de plecare sau de sosire al cursei de înot.

Ion Lazarenco este printre puținii oameni de pe glob, care a reuși să traverseze înot din prima încercare cele 7 strâmtori, numite și provocări ale Oceanului: Canalul Mânecii, Strâmtoarea Gibraltar, Canalul de Nord, Canalul Catalina, Canalul Molokai, Canalul Tsugaru și Strâmtoarea Cook.

A fost declarat Omul Anului 2018 de către Asociația Mondială a Înotătorilor de Ape Deschise, iar la începutul anului curent a fost declarat candidat oficial al Republicii Moldova la Premiul Nobel pentru Pace.

Опубликовано UNICEF Moldova Среда, 10 июля 2019 г.

Previous Descoperă prezentările și stilul artiștilor din trei țări, la FAȚADE PUBLICE
Next Vino la „Picnic Vegan” și susține Campania Mondială „Plastic Free"
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *