Cenaclul Republica te invită să-i cunoști pe Cătălina Suditu și Radu Nițescu


Cenaclul Republica eveniment pentru tineri

Cenaclul Republica te invită la a patra întâlnire online! Invitați vor fi: Cătălina Suditu, scriitoare de forță, chiar dacă nedebutată (încă) în volum, a tinerei generații și pe Radu Nițescu, unul dintre cei mai apreciați poeți români (tineri).

Cenaclul Republica este iniţiat şi moderat de Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski, la propunerea regretatului scriitor Alexe Rău. Dacă ești pasionat de literatură bună, vino să-i cunoști pe:

Cătălina Suditu

Cătălin s-a născut în 1997, în Pașcani, un oraș fantomatic din județul Iași. Este masterandă la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, însă momentan urmează cursurile Academei de Cultură Letone, fiind beneficiara unei burse de studiu Erasmus. A publicat poezie și proză în mai multe antologii și reviste din țară.

Radu Nițescu

Radu s-a născut în 1992, în București. Scrie, traduce și iubește poezia. A publicat două volume: gringo (Casa de pariuri literare, 2012) și Dialectica urșilor (Casa de editură Max Blecher, 2016) și lucrează la al treilea. A participat la mai multe festivaluri de poezie din România și a avut lecturi și la Berlin, Sofia și Istanbul.

Evenimentul va avea loc pe 14 mai 2020, ora 19:30. Link-ul către pagina de facebook a evenimentului, îl găsești aici.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Concurs pentru tineri: spune cum vezi viitorul după COVID-19 și câștigă premii valoroase
Next Informație utilă de la un reporter // Cele mai bogate țări din lume
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *