Încep înscrierile la MISS ASEM – 2018! Află cum poți participa


Academia de Studii Economice a Moldovei, sub egida rectorului şi Senatul Studenţesc al ASEM organizează cea de-a XVI-a ediţie concursului de frumuseţe şi inteligenţă „Miss ASEM – 2018”, tinerele aspirante la titlul de „cea mai frumoasă domnişoară care va reprezinta ASEM-ul în anul 2018”.

Scopul concursului este de a promova frumosul în mediul de afaceri și de a susține spiritul antreprenorial în rândul studentelor ASEM. Alături de evenimentele tradiționale unui concurs de frumusețe, Miss ASEM – 2018, include activități, evenimente orientate către dezvoltarea brand-ului personal al viitoarelor femei de afaceri.

Amploarea evenimentelor organizate pe parcursul celor 15 ani de la lansare concursului, a făcut ca acesta să fie foarte cunoscut publicului larg și popular în mass-media.

Concursul din acest an cuprinde următoarele probe:

– Prezentarea personală într-un mod artistic;
– Prezentarea sponsorului de către participante;
– Prezentarea în rochii de seară;
– Prezentarea în rochii de mireasă.
Finala proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie-începutului lunii aprilie la unul din cele mai selecte localuri din Chişinău.

Pe lângă cadourile acordate de organizatori şi sponsorii concursului aceasta va beneficia şi de acces direct la cele mai mari evenimente de fashion şi frumuseţe din Chişinău.

Reamintim ca în cadrul proiectului finalistele care vor participa la concurs vor fi zece la număr şi vor fi selectate la o preselecţie organizată pentru toate aplicantele la data de 04 martie 2018.

AICI găsești formularul de participare Miss ASEM 2018!

Reamintim ca în cadrul proiectului finalistele care vor participa la concurs vor fi zece la număr şi vor fi selectate la o preselecţie organizată pentru toate aplicantele iar finala proiectului va avea loc la începutului lunii aprilie 2018.

Previous Experți/organizații responsabili de elaborarea avizelor, notelor și rapoartelor analitice, în domeniul politicilor de tineret
Next Aplicări deschise pentru activEco 2018 – Seminarul de Impuls
Catarau Laura
About the author

Catarau Laura

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *