Fii parte a celor mai ingenioși studenți europeni, aderă la comunitatea BEST Chișinău!


Toamna aceasta îți aduce posibilitatea de a deveni parte a familiei BEST! Chiar din primele zile, vei simți din plin spiritul cald și armonios al acestei organizații. Să te dezvolți împreună cu alți studenți, să acumulezi experiență, să-ți faci noi prieteni și să participi la proiecte și activități internaționale – toate astea sunt despre BEST.

Despre BEST Chișinău

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizație studențească de nivel european, prezentă în 93 de universități tehnice din toată Europa. Începând din 2007, grupul Local BEST Chișinău valorifică potențialul ingineresc al tinerilor, urmărind să-și realizeze misiunea – dezvoltarea studenților. 

Cu ce ne ocupăm?

În BEST, ne axăm pe o diversitate cât mai largă de experiențe: învățăm, ne distrăm, creăm prietenii și lăsăm în urmă momente și amintiri de neuitat.

Voluntariatul în organizaţie reprezintă o succesiune de oportunități de dezvoltare pentru o viitoare carieră atât din punctul de vedere al abilităţilor tehnice, cât şi al celor non-tehnice. Prin evenimentele organizate – EBEC (competiție inginerească), Hackathon, Curs de vară, BEST Talks ș.a., atât organizatorii, cât şi participanții, își extind cunoștințele și progresează.

Ce oportunități te așteaptă în BEST?

Oportunitățile pe care le oferim te vor ajuta să-ți găsești și dezvolți potențialul în diferite domenii.

1. Dezvoltarea personală –  prin intermediul proiectelor organizate de BEST Chișinău, vei acumula experiență și abilități în așa sfere ca: design, project management, fundraising, PR, leadership și altele. Împreună cu alți studenți ambițioși, vei organiza cele mai interesante evenimente, în cadrul cărora vei putea să-ți dezvolți la maxim abilitățile personale.

2. Comunicare/friendship – devenind membru BEST Chișinău, nu doar îți vei lărgi cercul de prieteni, dar și vei interacționa cu profesori, mentori, sau chiar și cu reprezentanți ai unor companii.

3. Distracție – pe lângă lucru și studii, studenții mai au nevoie și de distracție. În BEST, cu siguranță, poți profita la maxim de aceasta. Atât evenimentele offline, cât și cele online contribuie la petrecerea timpului util și plăcut, încărcându-te cu energie pozitivă.

Pentru a afla mai multe detalii despre BEST Chișinău, accesează pagina web best.utm.md, FacebookInstagram.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află mai multe despre 21 septembrie - Ziua Mondială a Păcii
Next Devino ambasador(oare) al jocului despre schimbările climatice - Keep Cool!
BEST Chisinau
About the author

BEST Chisinau

Grupul Local BEST Chișinău este o organizație membră a rețelei europene BEST - Board of European Students of Technology, actual prezentă în 93 de universități din 34 de țări europene. Fondat în anul 2007 și fiind format de studenți voluntari, BEST Chișinău desfășoară diverse evenimente pentru tinerii din domeniul tehnologic. Astfel se creează oportunități pentru studenți să se întâlnească și să învețe unii de la alții prin activități academice și non-academice.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four × 4 =