Sugestii pentru tineri. Carantina – timp pentru dezvoltare și lectură!


Ministerul Educației angajează expert

Odată cu adoptarea stării generale de carantină, ne-am trezit brusc cu mult timp liber pe care suntem nevoiți să-l petrecem în casă. Iată câteva sugestii pentru tineri şi recomandări literare care să-ți lărgească orizontul lecturilor în perioada dată:

Pentru tinerii pasionați de SF, Cassandra Clare și cărțile acesteia sunt o adevărată binecuvântare. Seriile Instrumente Mortale, Dispozitive Infernale și Artificii Întunecate dezvoltă același univers al vânătorilor de umbre. Vrei să afli cine sunt ei? Începe lectură și te vei convinge că nu vei putea trăi fără ei!

Dacă ești în căutarea unor exemple de personalități puternice, care să te inspire prin forța caracterului lor îți recomandăm spre lectură următoarele sugestii pentru tineri:

  1. Drumul către libertate – Yeonmi Park
  2. Jurnalul Reniei – Renia Spiegel
  3. Un băiat de pe lista lui Schindler – Leon Leyson
  4. Eu sunt Malala – Malala Yousafzai
  5. Povestea mea – Michele Obama

Adept al literaturii clasice? Cu siguranță, nu vei putea sări peste lucrările cu răsunet mondial al literaturii universale! Operele surorilor Bronte, ale lui Lev Tolstoi, Dostoievski, Charles Dickens și a tuturor autorilor de valoare seculară merită întotdeauna o atenție sporită. Așadar, dacă tot alegi să îți petreci timpul în compania frumoasă a unei cărți, cu acești autori cu siguranță nu vei da greș.

Ce alte titluri ai recomanda tinerilor? Ți-a fost de folos informația de mai sus? Ce carte ți-a trezit interesul? Răspunde pe pagina noastră de facebook și ajută-ne să facem conținutul Youth.md și mai apropiat tinerilor!

Reporter: Butnaru Sabina

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vizită de studiu în Finlanda pentru lucrătorii de tineret
Next Conferință video despre managementul echipei la distanță
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 3 =