Descoperă BRIDGE, platformă națională de consultanță în afaceri


Înființarea unei afaceri poate reprezenta un proces variat, în care pot interveni o multitudine de situații și dificultăți. Nu este ușor, dar cu perseverență și un pachet de cunoștințe corecte în domeniul și nișa pentru care optezi, poți și vei reuși!

Astăzi, Youth.md îți face cunoștință cu BRIDGE, platformă națională de consultanță în afaceri care îți poate oferi acel pachet de cunoștințe necesare. Citește în continuare și află ce prezintă platforma și care sunt serviciile de care dispune!

Ce este BRIDGE?

BRIDGE este o platformă națională de consultanță în afaceri și o pistă de lansare pentru antreprenorii cu aspirații mari de viitor. Serviciile BRIDGE sunt unice pe piața din Republica Moldova, fiind destinate, în primul rând, antreprenorilor care își doresc creșterea afacerii, dar care sunt și pregătiți să muncească mult. Colaborarea cu echipa Bridge permite modelarea afacerii și îmbunătățirea acesteia.

https://scontent.fkiv4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/46513208_1925470644197666_6433688094024663040_n.png?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=e3f864&_nc_ohc=OlYYafyGm0AAX_Lh9iu&_nc_ht=scontent.fkiv4-1.fna&oh=17a956576dd10de8002f9f8e05502d25&oe=5FCCCE73

Ce servicii oferă BRIDGE? 

Dotată cu o vastă experiență în domeniul consultațiilor, echipa BRIDGE dispune de o gamă variată de servicii pentru toți cei care aspiră să își dezvolte într-un mod profesional propria afacere.  Serviciile BRIDGE nu prevăd doar împachetarea afacerii, dar o mulțime de întâlniri, analize ale nișei, programe de mentorat individuale și de grup. Toate aceste elemente sunt vitale pentru a dezvoltarea unei afaceri care să aducă rezultate în timp scurt. 

Serviciile BRIDGE includ:
  • Naming

Alegerea unui nume de brand, potrivit companiei și domeniului de activitate. Este necesar ca numele afacerii să fie potrivit. Fiind elementul care va defini afacerea în fața publicului, această decizie reprezintă o provocare imensă. E nevoie de o idee unică, care ar reuși să capteze ușor atenția unui potențial client.

  • Logotip

Elaborarea simbolului grafic distinctiv, modern și memorabil, care va reprezenta identitatea companiei. Logo-ul trebuie să denote profesionalism și să se evidențieze prin simplitate și flexibilitate.

  • Brandbook

Un ghid care prezintă identitatea vizuală a firmei și regulile prin care compania își promovează și protejează imaginea. Acesta este instrumentul viabil și eficient ca potențialii clienți să înțeleagă esența afacerii și să facă cunoștință ușor cu serviciile de care dispune.

  • Marketing Kit

Ansamblu de materiale de marketing care prezintă produsul sau serviciul companiei și alte detalii importante cu scopul de a vinde.

  • Landing page / site

Pagină de internet cu prezentarea desfășurată a produsului sau a serviciului și alte detalii importante despre companie, ce are ca scop transformarea unui lead în potențial client.

  • CRM

Program de stocare, evidență și lucru cu clienții în procesul de vânzare. Scopul acestuia este pentru a avea o imagine mai clară despre rezultatele generate de marketing.

  • Strategie de marketing

Un plan detaliat de promovare, adaptat produsului, resurselor disponibile și platformelor relevante afacerii. O strategie efectivă te va ajuta  să evoluezi constant, reușind să devii mai bun în ceea ce faci.

  • Scenarii de vânzări

Modele detaliate, scrise, de discuție cu clientul pentru forma online, offline, telefonic și la o întâlnire, cu scopul de a vinde produsul/serviciul companiei.

Mai multe detalii poți găsi pe site-ul BRIDGE, https://bridge.md/ , sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/bridge.md/ .

Dacă dorești să citești mai multe articole interesante, accesează site-ul oficial Youth.md și paginile noastre de Facebook, Instagram și canalul de Telegram, pentru a fi la curent cu toate informațiile noi!

Reporter Youth.md: Jangă Alexandru

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află ce este un consiliu de tineret și care este importanța acestuia într-o societate democratică
Next Trei arhitecţi renumiți ai Moldovei cu influențe remarcabile asupra aspectului țării
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + 2 =