Participă la #EUFilmContest și câștigă un bilet la Festivalul de Film de la Cannes 2020


EUFilmContest cinematografie concurs

Iubești filmele europene? Testează-ți cunoștințele și participă la competiția #EUFilmContest! Organizatorii pun în joc 10 călătorii la Festivalul de Film de la Cannes, în mai 2020. Este șansa ta de a te întâlni cu cei mai renumiți profesioniști din domeniul cinematografiei!

Completează testul online: https://wealllovestories.eu/filmcontest, până la data de 25 martie.

Pentru a câștiga #EUFilmContest, va trebui să dai răspunsuri corecte la 20 de întrebări. La această etapă vor fi selectați 40 de participanți. Ulterior, un grup special va selecta cei 10 câștigători, în dependență de pasiunea și motivația fiecăruia de a participa a acest festival, dar și pe criteriul de naționalitate. Nu poate participa decât 1 câștigător pe țară.

Cei care vor obține acest premiu, vor beneficia de o călătorie gratuită, inclusiv taxa pentru hotel. Nu rata ocazia, accesează link-ul și trece testul, poate norocosul din acest an ești chiar tu!

Atenție! Pentru a participa la #EUFilmContest trebuie să ai mai mult de 18 ani. Mai multe detalii despre regulament, găsești aici.

Începând cu 1991, UE investește în industria audiovizuală europeană prin programul Creative Europe MEDIA, ajutând talentele europene să lucreze împreună peste granițe. În fiecare an, sprijină aproximativ 2000 de proiecte, inclusiv filme, seriale TV, jocuri video, programe de instruire, cinematografe și multe altele.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Previous Curs gratuit pentru tinerii interesați de jurnalism: Academy of Citizen Journalism, runda IV
Next Atelier de instruire pentru formatori cu experiență despre stare de bine
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *