Ion din Taraclia, Căușeni – tânăr antreprenor la doar 15 ani


Ion este din satul Taraclia, raionul Căușeni și are o mică afacere – o vulcanizare la care muncește după ce se întoarce de la școală. Tânărul spune că este pasionat de mașini și de modul lor de funcționare, iar uneori devin interesante și căruțele – atunci când consătenii vin la el, să le repare anvelopere de la care.

Acest produs este realizat cu participarea tinerilor și reprezintă un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte. 

Articol realizat în cadrul atelierelor de jurnalism cetățenesc, organizate de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Autor: Tineri.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate de voluntariat: Asociația Studenților PsyNation invită studenții să se alăture echipei
Next Job pentru tineri // FAO angajează manager de proiect
Centrul Media pentru Tineri
About the author

Centrul Media pentru Tineri

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 11 =