Înscrie-te şi câştigă unul din cele 500 de bilete de odihnă oferite de Municipiul București

Finanţare, oportunităţi pentru tineri , Bucureşti

Foto- simbol: Flux 24
Consiliul General al Municipiului Bucureşti a semnat un program de cooperare Bucureşti – Chişinău în domeniul educaţiei. Scopul programului reprezintă recunoaşterea şi recompensarea performanţelor şcolare ale elevilor din Chişinău prin oferirea biletelor de odihnă în România, la mare.

Potrivit regulamentului, programul se adresează elevilor cu performanţe şcolare excepţionale de gimnaziu şi de liceu cât şi profesorilor. Proiectul va derula în perioada de vară (iunie – septembrie 2018).

De asemenea, Municipiul Bucureşti prin Centrul de Proiecte Educaţionale şi Sportive Bucureşti – PROEDUS va oferi servicii de cazare, masă şi transport dus – întors de la Chişinău până în Bucureşti pentru 500 de persoane, iar taberele de odihnă vor fi organizate la mare.

Astfel, pentru a beneficia de oferta propusă de Primăria Bucureşti, elevii, dar şi profesorii vor fi obligaţi să prezinte documentele necesare (carnetul de elev vizat la zi, acordul medical, valabilitatea paşaportului sau vizei) la sediul Primăriei Chişinău.

 

 

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Școala Profesională Nr. 4 din Bălți va beneficia de energie solară fotovoltaică
Next Job// Îţi place să organizezi lucruri ? Tekwill îţi propune un job la care ai visat toată viaţa
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × 5 =