Privește cele mai interesante filme și seriale de pe aceste 5 platforme de streaming!


Cu toți avem o pasiune care constă în vizionarea câtorva filme sau seriale apărute de curând sau revederea personajelor care ne-au fost alături în cele mai grele momente din viața noastre. Unele chiar ne-au susținut cu prezența lor memorabilă o întreagă copilărie sau chiar o adolescență.

Deasemenea pe parcursul vizionării unui film, serial sau documentar actorii întâlniți în acestea contribuie la modelarea personalității proprii; noi preluând de la aceștia anumite calități sau sfaturi care ar putea să ne fie de folos în viitorul apropiat. Astfel cu ajutorul acestora noi descoperim noi activități sau pasiuni care corespund cu interesele personale.

Apariția primelor filme

Filmul este un produs al artei și al industriei cinematografice, este un mod de relaxare, de petrecere a timpului liber. Prima proiecție cinematografică a unui film a avut loc în anul 1895, la Paris.

Deși, la început, filmul a fost socotit ca un circ, o formă de amuzament criticată îndelung de oamenii serioși, astăzi, filmul joacă un rol important în viața noastră de zi cu zi. Primele filme apărute au avut context amuzant, ele numindu-se mai târziu, comedii, iar odată cu trecerea timpului și extinderea sa în diferite ținuturi, genurile filmului s-au diversificat.

Cu toate acestea, dacă ești interesat în căutarea unor noi filme sau seriale care ar putea fi vizionate online dar și descărcate, citește mai departe!

Netflix

Netflix este o companie care oferă streaming on-line de o bibliotecă de filme și programe de televiziune, precum și distribuția și producția seriale de televiziune, care sunt distribuite exclusiv de către aceștia.

Hulu

Hulu este o companie americană care oferă abonaților săi o gamă largă de filme și seriale bazânduse pe istoriile oamenilor care au trăit și evenimente de necrezut, având o distribuție și generic apreciat de public.

HotStar

HotStar este o aplicație completă, oferind o bibliotecă de filme de ultimă oră, emisiuni TV, conținut exclusiv și chiar emisiuni live și programe TV. Această aplicație oferă o gamă largă de capodopere Bollywood și emisiuni TV din India în Hindi, Tamil, Kannada etc.

Crackle

Crackle este o altă aplicație gratuită și ușor de utilizat pentru a vizualiza videoclipuri online pe telefoanele mobile. Nu există taxe de înscriere sau abonament sau alte costuri ascunse. Crackle actualizează biblioteca în fiecare lună și oferă o gamă largă de filme și emisiuni TV.

Snagfilms

SnagFilms îți pune la dispoziție filme lungi, emisiuni TV, documentare, comedie, scurt metraje etc. De asemenea, are o gamă largă de genuri cu mii de opțiuni pentru tine. Aplicația oferă mai mult de 5000 de filme și documentare apreciate.

Reporter: Evelina Ciutac

Mai multe recomandări și sfaturi găsești în categoria Biblioteca.

Previous Lecții online pregătire BAC 2020 (27 aprilie - 1 mai)
Next MAE al Republicii Letonia oferă sprijin financiar pentru proiectele din RM
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *