Sfaturi de amenajare a mobilei în sufragerie


Tuturor ne place sa ne așezăm confortabil pe canapeaua din living si să ne uităm la serialele preferate. Lăsăm grijile cotidiene în urmă, râdem cu gura până la urechi și ne simțim bine cu cei dragi alături.

Iată câteva sfaturi pentru a avea un living de vis, ușor și la modă:

Canapeaua

Piesa centrala din orice living este canapeaua, de aceea este foarte important ca aceasta să îndeplinească toate condițiile de confort și design pe care ți le-ai propus pentru camera ta. Cand avem de-a face cu un spațiu mic, crearea unui colț de relaxare devine o adevărată provocare.

Dacă și tu ești ca Sheldon din The BigBang Theory, știi cât de importantă este o canapea rezistentă și comodă. Vrei ca locul tău preferat de pe canapea sa fie unul de calitate, așadar este important sa investești într-una cât mai bună.

Canapea și perdele uni, dar în culori diferite

Dacă nu-ți plac imprimeurile și vrei sa asortezi canapeaua simpla cu perdele fara model, dar într-o culoare diferită, încearca să te orientezi dupa Roata Culorilor și să identifici ori culorile analog, ori pe cele complementare culorii canapelei. 

Modele de perdele si draperii frumoase: +129 poze, sfaturi ...

Pereții

Pentru ca decorul livingului sa fie complet, pereții trebuie sa ofere încăperii acel sentiment de unicitate. La fel ca-n seriale, decorul livingului este unic și diferit de restul camerelor, așa că alege fie să vopsești pereții diferit, în tonuri maronii sau neutre. Pentru un plus de personalitate, poți sa aplici tapet sau fototapet.

sjcomeup.com - culori pt pereti interiori living

Mobila

Cand ai pregatit gustări pentru toți invitații și ați pornit filmul, masa devine cel mai de încredere prieten. Este important, așadar, ca aceasta sa fie destul de incapatoare, de dimensiuni medii, înaltă până la nivelul sezutului si asezata strategic în fața canapelei, exact ca in seriale. Pentru living sunt recomandate mesele dreptunghiulare care permit accesul tuturor celor prezenți în jurul său.

Mobila living! стенки/горки!

Șemineu

Șemineul se potrivește în special într-un living în stil rustic, dar și boem și chiar modern. Acesta va adăuga un plus de căldură, creând o atmosferă relaxată și primitoare. De cele mai multe ori, șemineul este un punct de atracție în încăpere, motiv pentru care ar trebui să aibă un perete sau un colț dedicat care să aibă doar rol estetic.

Birou

Livingul poate foarte bine găzdui și un spațiu de lucru. Poți să transformi cu ușurință un colț liber într-un birou simplu, practic și în armonie perfectă cu restul elementelor din cameră. Nu trebuie să facă parte din set cu biblioteca, măsuța de cafea, etajerele sau scaunele. Dimpotrivă, pentru a delimita mai bine această zonă, este recomandat să optezi pentru un birou de culoare complet diferită.

Sper că aceste sfaturi îți vor fi de folos.

Pentru mai multă informație poți vizita site-ul nostru Youth.md. Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Sulima Daniela

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Top 5 recomandări de cărți pentru sfârșitul verii
Next Iată aici câteva lucruri interzise în Arabia Saudită
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =