Dezbatere internațională: „Pandemia și media” pentru jurnaliști din șase țări


dezbatere internațională pandemia și media

„Pandemia și media” – sub acest generic, la 4-5 iunie 2020, FOJO Media Institute din Suedia în parteneriat cu Asociația Presei Independente (API) din R. Moldova și asociații de media din alte țări organizează o dezbatere internațională („punte media”). Vor fi abordate teme de actualitate pentru mass-media în timpul pandemiei.

Dezbaterea va avea în regim on-line și va fi axată pe patru subiecte principale: publicitatea; distribuția/traficul/consumul de media; conţinutul editorial; managementul redacției.

La discuția on-line vor participa vorbitori din Polonia, Belarus, Ucraina, Moldova, Letonia și Rusia, care vor povesti despre situația din aceste țări pe fundalul pandemiei în curs de desfășurare, vor face schimb de experiențe și soluții de ultimă oră.

Întâlnirea va rezulta cu o listă de idei și soluții posibile la fiecare dintre problemele identificate. Ele vor fi elaborate în timpul unei sesiuni de brainstorming împreună cu vorbitorii pe fiecare problemă în parte.

Dezbaterile on-line vor dura câte cel mult două ore în fiecare zi, începând cu ora 10:30 la Chișinău, Kiev, Minsk, Riga, Moscova; 09:30 la Varșovia și 11:30 în Erevan.

La dezbaterile on-line sunt invitați editorii, redactorii-șefi și alte persoane interesate de modul cum activează mass-media în perioada marcată de COVID-19.

Discuția va avea loc în limba rusă.

Participarea la această dezbatere internațională este gratuită. Doritorii de a participa trebuie să se înregistreze în prealabil la acest link.

Grăbiți-vă să vă înregistrați, numărul de locuri este limitat!

Sursa: api.md

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Cunoaște mai multe despre relații personale la acest eveniment: Minciuna și infidelitatea în cuplu
Next Participă la un Quiz marca U-Report Moldova de Ziua Copiilor și câștigă premii
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *