SSE Riga Finance Challenge 2020: competiție pentru elevi și studenți


Riga Finance Challenge competiție pentru elevi

Elevii și studenții pasionați de economie și finanțe se pot înscrie la SSE Riga Finance Challenge 2020. Competiția este deschisă pentru echipe a câte 4 persoane, dornice de a încerca ceva nou și de a concura pentru premii de valoare!

SSE Riga Finance Challenge 2020 este o competiție nouă pentru liceenii și studenții care vor să-și practice cunoștințele în domeniile economiei și finanțelor.

Competiția se desfășoară complet online, oferind posibilitatea oricărui student pasionat de economie și finanțe să concureze pentru un fond de premii în valoare totală de 1 500 de euro.

Prima rundă începe pe 15 mai și durează două săptămâni. În cadrul acesteia, participanții vor primi 10 întrebări scurte care vin să testeze cunoștințele din domeniile Corporate Finance, Investment Banking și Investment Solutions. Acestea vor fi trimise participanților prin e-mail.

Cele mai bune 12 echipe vor trece în runda următoare, care se va desfășura în perioada 2-15 iunie. Echipele alese vor primi și vor rezolva cazuri din domeniul finanțelor. Totodată, anul acesta, în cadrul marii finale, participanții vor avea șansa să-și etaleze abilitățile de trading a titlurilor ușor realizabile în cadrul platformei virtuale StockTrak.

Premiile vor fi divizate în acest mod:

  • Locul I: 800 de euro;
  • Locul II: 500 de euro;
  • Locul III: 200 de euro.

Juriu va fi constituit din profesioniști care activează în domeniul finanțelor și consulting. Participanții trebuie sa formeze echipe a câte patru persoane, dintre care cel puțin o persoană de gen feminin sau masculin. În cazul unei înscrieri individuale, participantul va fi repartizat aleatoriu într-o echipă.

Termen limită pentru înregistrare este data de 14 mai 2020.

Pentru mai multe informații, accesează acest link. Sau poți participa în cadrul unei sesiuni de informare pentru Moldova, care se va desfășura pe 6 mai, la ora 18.00 (link aici).

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Tekwill te invită la un eveniment online despre limbajul de programare Python
Next Rockit Conference 2020: fii alături de speakeri naționali și internaționali
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twenty − 13 =