Cursă cu misiune caritabilă pentru organizații internaționale cu sediul la Chișinău


cursă caritabilă

Toate misiunile diplomatice (Ambasade, Consulate, Organizații internaționale) cu sediul la Chișinău sunt invitate să participe la o cursă în numele carității pe data de 18 iulie, ora 9:00, stadionul Dinamo.

Evenimentul, organizat în parteneriat cu Ambasada Britanică la Chișinău, va reuni alergători profesioniști / sportivi olimpici și amatori pentru a susține îngrijirile paliative în Moldova.

Activitatea constă într-o cursă de ștafetă între echipe formate din 5 alergători. Fiecare ambasadă sau organizație va contribui cu patru persoane la echipă (angajații sau prietenii organizației), iar fiecare echipă va fi completată cu un atlet olimpic din Moldova. Echipa de cinci persoane va rula un releu de 5 x 400 m, fiecare membru al echipei purtând un baston și îl va transmite următorului membru al echipei. După cursă, fiecare echipă va delega un singur reprezentant pentru a-l provoca pe unul dintre sportivii olimpici [Olesea Cojucaru – alergător olimpic de 400 m în cadrul Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 și Iaroslav Mușinschi – alergător de maraton la Jocurile Olimpice de la Londra 2012] pentru o cursă finală de peste 400 m.

Cursa este una caritabilă pentru care vom fi bucuroși să colectăm fonduri pentru copiii și adulții care se află în stadii terminale de boală pentru că merită să trăiască fiecare clipă cu demnitate.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la o lecție deschisă gratuită "Video Blogging de la A la Z"
Next Evenimente culturale: Festivalul unteatru.11 te așteaptă!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 − 9 =