Şcoală de vară: Orientarea și Gestiunea Carierei la Oradea


şcoală de vară

Eşti indecis şi nu ştii ce carieră să urmezi în viitor? Vino la o şcoală de vară din România şi stabileşte-ţi obiectivele!

Scopul acestui program este de a veni în ajutorul mediului de învăţământ liceal, al Universităţii din Oradea şi Mediului de Afaceri Bihorean prin crearea unui spaţiu comun de interes. Elevii de liceu, viitorii studenţi, au oportunitatea de a stabili legături inter-umane şi de a-şi găsi o viitoare carieră pe domeniu la această şcoală de vară.

În cadrul proiectului participanții vor fi supravegheați de către coordonatorii lor de grupă, compuși din studenți ai Universității din Oradea. Programul de activități va începe din data de 19 Iulie 2020 și se va finaliza în 31 Iulie 2020, desfăşurându-se în judeţul Bihor.

În program, participanții vor beneficia de următoarele:

  • Cursul de Orientare în Carieră, susținut de către Psiholog Sofia Augusta Laza, alături de Psiholog Ioana Maria Oros și Tănase Alexandra;
  • Întâlniri de socializare și discuții cu studenții senatori ai facultăților universității din Oradea, odată ce și-au ales fiecare facultatea dorită;
  • Sesiune de cunoașterea companiilor orădene organizat în două paneluri (Întâlnirea cu Asociația Firmelor Bihorene şi ”Study visit” în companii orădene);
  • Eveniment în cadrul proiectului, intitulat ”Târgul Facultăților și Asociațiilor Studențești”;
  • Activități de tip teambuilding, ieșiri în oraș, ”Treasure Hunting”, seară de Karaoke, activitatea de paintball/airsoft, etc.

În urma desfăşurării programului, va spori gradului de informare al elevilor cu referire la Universitatea din Oradea. Studenții se vor implica în proiecte reale în mediul asociațiilor de tineret.

Dacă eşti elev în clasa a 10-a sau a 11-a, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul. Mai multe detalii despre proiect poţi afla, accesând link-ul: https://ardtoradea.ro/projects/sdvoradea/.

Youth.md îţi face cunoştinţă de fiecare dată cu cele mai bune oportunităţi pe platforma sa!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Mișcarea Ecologistă din Moldova organizează Conferința de presă: „Nistrul în pericol”
Next Job // Acvila Grup angajează contabil cu experiență
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − six =