Voluntarii Youth.md au avut parte de un nou training despre crearea unei campanii de comunicare


instruiri voluntari youth

Tinerii voluntari Youth.md au avut parte de un nou training moderat de Ana Carp, specialist pentru social media și Rodica Ciobanu Gaidamut, redactor a platformei.

Voluntarii au avut ocazia să cunoască mai multe despre importanța unei campanii de comunicare, modalitatea de planificare și implementare. Un alt subiect discutat în cadrul instruirii a fost creșterea audienței unei pagini în rețelele de socializare.

La final, voluntarii au avut ocazia să aplice în practică cunoștințele dobândite, prin crearea unei campanii proprii și programarea unor activități pre-lansare și post-lansare.

Daniela Baluțel: „Am avut parte de activități interactive şi un dialog deschis între vorbitori şi public. La final, însă, cred că am beneficiat de cea mai bună activitate, ce a fost planificarea unei campanii de comunicare pe baza unei fişe reper, cea ce ne-a ajutat să consolidăm lucrurile aflate la training.”

Cătălin Botezat: Ziua de azi a fost extrem de productivă în care am aflat o varietate de lucruri noi interesante despre promovarea social media alături de alți tineri pasionați.

Mulțumim partenerilor noștri: Biblioteca Publică de Drept pentru oferirea spațiului în care au loc instruirile voluntarilor Youth.md

Activitatea este implementată de către AO Clubul Studenților, în cadrul Programului de Granturi 2021 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Festivalul Moldo Crescendo, ediția 6
Next Adori aromele parfumurilor? Descoperă cum au apărut acestea
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − one =