ARTICO lansează o campanie de informare „Sigur pe două roți” despre siguranța bicicliștilor în trafic


siguranța bicicliștilor în trafic

Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO în parteneriat cu Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP, Centrul „Vehicul” și reprezentanții proiectului „Ciclism Urban” au inițiat o campanie de informare despre siguranța bicicliștilor în trafic: „Sigur pe două roți”.

Din secolul XIX omenirea utilizează pe larg o invenție comodă și sigură – bicicleta, în unele regiuni aceasta este un vehicul de neînlocuit. La noi în țară fiecare copil visează la o bicicletă, maturii se aventurează în curse de ciclism, iar unii amatori o utilizează chiar pe rol de transport zilnic. Indiferent cât de des mergem cu bicicleta, e esențial să cunoaștem regulile de circulație pentru bicicliști, mai ales că respectarea lor ne ajută să evităm incidentele neplăcute în trafic. 

Când se va desfășura campania?

Campania va demara în data de 06 august 2020, ora 16:00 prin intermediul unui tutorial din care vei putea afla tot ce trebuie să știi despre regulile de circulație, obligațiile și interdicțiile pe care le ai în trafic, dar și sfaturi utile ca să circuli în siguranță cu bicicleta.

Pe durata lunii august, în cadrul campaniei de informare vor fi plasate mai multe postere informaționale cu instrucțiuni pe înțelesul fiecărui, despre circulați în siguranță cu bicicleta.

Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi la acest link și să urmărești pagina noastră www.artico.md.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Previous Job // Internews în Moldova angajează expert pentru instruirea jurnaliștilor în prezentare TV/teatrală și dicție
Next Participă la o lecție publică pe interactive web, susținută în cadrul proiectului Graphkiosk
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *