ȘASE concerte pe care să nu le ratezi vara aceasta, în Chișinău

Fosfor, Mark Stam, O seară în Parc, concerte, distracții Chișinău

Foto simbol: thesocialrush.com

Vara aceasta merită să fie petrecută la maxim, iar timpul petrecut cu prietenii nu e niciodată timp pierdut, deci fii pregătit pentru distracții, dansuri, cântece și multă nebunie! Noi ți-am pregătit o listă cu concerte pe care să nu le ratezi vara aceasta cu artiști care vor sparge timpanele și vor încinge atmosfera. Vara îți aparține, deci nu o irosi în zadar.

Mark Stam

Vara promite a fi una fierbinte, iar pentru a te răcori un pic și a fugi de toată monotonia zilnică, vino să te distrezi așa cum știi tu mai bine, departe de forfota orașului, la un party fierbinte cu Mark Stam, care va susține un concer live.

Data: 23 iunie; ora: 22.00; Goa Territory, Vatra, Ghidighici.

Techno Music Festival

Cultura rave-ului — fenomen, născut din necesitatea oamenilor al adevăratului, dorința de a dansa, asculta muzica, interacțiune, nefiind încătușat de lanțurile observației sociale. Din anumite considerente, aceasta cultură, nu a găsit adăpost la noi în țară. Dome — se răscoală pentru schimbare. Au fost culeși artiști autentici de pe spațiul est-european, să oferim o cantitate maximă de energie unică.  Vă așteapră două scene, 12 artiști, iar catalizatorul rave-ului va fi muzica techno.

Data: 23 iunie, ora 18:00; șos. Muncești 801 A/1 .

SIAJ – lansare de EP si videoclip

Vino să fii parte a atmosferei pe care trupa gazdă o va crea în clubul Seven, alături de invitații speciali și prietenii săi, trupa Domino (România) și FlashBlood.

În cadrul evenimentului Siaj își va prezenta noile piese și materiale, noua formulă de echipă și noua atitudine consemnată în CV-ul trupei. Videoclipul, difuzat pentru prima oară în ziua concertului a fost regizat de Lucia Lupu și Nicu Drăgan

Siaj, s-a lansat în 2016, Chișinău, Moldova. Band-ul a cântat la mai multe festivaluri precum IarnaRock, In Da Wood, RocknIasi, dinBasarabia, Seawolves Bike Fest și alte concerte solistice în Moldova și România.

Data: 23 iunie; ora: 20:00, Club Seven, str. București 68, Chișinău.

Mumiy Troll

Trupa Mumiy Troll este o legendă muzicală de multe generații. Ei vor încinge atmosfera și-ți vor oferi emoții și trăiri ne neuitat. 

*Youth.md îți oferă posibilitatea să câștigi două bilete la acest concert. Mai multe detalii vezi pe pagina noastră de Facebook.

Data: 29 iunie; ora: 19:30; scuarul Teatrului de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Fosfor

Această vară va fi cu adevărat explozivă! Festivalul de muzică electronică FOSFOR revine!

12 DJ vor mixa pentru tine cele mai nebune piese, de la apus până în zori, iar cele 12 ore de muzică non-stop și show de lumini îți vor oferi emoții de neuitat. Pe scena Fosfor vor evolua atât artiști autohtoni, cât și DJ de peste hotare.

Data: 30 iunie; ora: 18.00 – 06.00; pe malul drept al lacului Ghidighici

O seară în parc

În mijloc de vară, în prima zi a lunii lui Cuptor ne așteaptă un eveniment cu totul special. Vă îndemnăm să ne refugiem din rutina zilnică într-un loc liniștit, înconjurați de frumusețea naturii, pentru a ne reîncărca cu energie pozitivă și aerul proaspăt al Teatrului Verde.

Aici ne vom putea bucura de prezența artiștilor: Valentina Naforniță, Eugen Doga, Brio Sonores, Mihai Munteanu, Constantin Moscovici, Vitalie Advahov și alții.

Soliștii vor fi acompaniați de orchestra extinsă a Teatrului Național de Operă și Balet, în frunte cu dirijorul Dumitru Cârciumaru.

Te îndemnăm să petreci frumos prima zi de iulie împreună cu familia și prietenii la un concert în care îți vei regăsi pacea interioară. O seară în parc – eveniment grandios ce are ca scop sensibilizarea publicului asupra renovării Teatrului Verde. Concertul va fi unul de zile mari, pentru toți iubitorii de frumos!

Data: 1 iulie; ora: 18.00, Parcul Valea Morilor, Teatrul Verde.

Autoare: Livia Pelepciuc 

 

Previous Participă la proiectul multinațional pentru tineri #provocarea 1918| 2018 | 2118
Next JOB// Ministerul Economiei angajează un specialist în urbanism
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *