Participă la Forumul educației formale și non-formale

targ educational, edu plus, oportunitate, educatie non formala

Forumul educației formale și non-formale își propune să devină o platformă destinată reprezentanților din ambele sectoare, cel formal și non-formal, care vor să utilizeze abordări inovatoare și să abordeze noi metode de predare și educare. În cadrul acestuia, va fi creat un spațiu pentru stabilirea parteneriatelor între sectoarele educaționale formale și non-formale, și vor fi încurajați educatorii să caute oportunități de dezvoltare profesională proprii.

Evenimentul va avea loc pe 20 aprilie, 9:00 – 15:00, la Tekwill.

Participanți la forum pot deveni: educatori, profesori de școli și colegii, angajați ai instituțiilor de învățământ, tineri studenți ai universităților pedagogice, traineri, facilitatori, angajați ai sectorului educațional non-formal, voluntari, activiști sociali și toți cei cărora se interesează dezvoltarea acestui sector.

Forumul va fi divizat în 2 părți, în prima parte a programului desfășurându-se un panel de discuții cu participarea speakerilor. Iar în partea a doua va fi dedicată grupurilor de lucru, separate pe diverse tematici. În paralel cu evenimentul, se va desfășura un Târg Educațional, care include programe disponibile pentru dezvoltarea profesională a participanților.

Participarea este gratuită, însă înregistrarea și confirmarea la eveniment sunt strict obligatorii. Poți face acest lucru aici. Termenul-limită de înscriere – 16 APRILIE 2019, 23:59.

Coordonatorul evenimentului: Aina Idrisova, +373 79874348, agent.idrisova@gmail.com.

Previous Participă la o serie de întâlniri și explorează modul în care ne raportăm la obiectele artistice
Next Participă la concursul organizat de ARTICO și prezintă familia #farafiltru
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *