Doză de creativitate // concurs pentru crearea sălii „Youth Corner” la Caritas Moldova


Oportunitate pentru Studenții și Pasionații de Design: Concursul “Youth Corner” la Caritas Moldova

Oportunitate pentru studenții și pasionații de design: Concursul “Youth Corner” la caritas Moldova

Caritas Moldova anunță un concurs de design dedicat creării sălii “Youth Corner” în cadrul Biroului Național al Fundației de Binefacere. Concursul se adresează studenților de la Facultatea de Urbanism și Arhitectură, Arte Plastice și Design, dar și persoanelor pasionate de design și modelare 3D a spațiilor prietenoase tinerilor.

Cum poți participa și ce premii poți câștiga?

Concursul constă în elaborarea unui Concept de Design, a unui Proiect 3D și a unui Proiect Tehnic conform spațiului indicat în documentele atașate. Tema este de a crea un spațiu prietenos și provocator pentru tinerii voluntari ai Caritas Moldova, cu zone de lucru și recreere. Participanții sunt încurajați să-și exprime viziunea proprie în crearea acestui spațiu.

Perioada de desfășurare a concursului este între 19 februarie 2024 și 11 martie 2024. Machetele pot fi trimise în format JPEG, PNG sau JPG la adresa de e-mail pm.norway@caritas.md.

Premiul pentru câștigător este de 5000 de lei (brut), iar toți participanții vor primi diplome de participare și scrisori de recunoștință.

Contact și informații suplimentare

Pentru orice informații suplimentare sau întrebări, puteți contacta organizatorii la numărul de telefon 079121499 sau prin e-mail la adresa indicată mai sus.

Acest concurs oferă oportunitatea perfectă pentru studenții și pasionații de design de a-și pune în valoare creativitatea și abilitățile într-un proiect cu impact social și comunitar. Participă acum și adu-ți contribuția la crearea unui spațiu special pentru tinerii voluntari ai Caritas Moldova!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ești profesor/profesoară? Înregistrează-te cu elevii tăi în programul Startup School și ghidează o generație de inovatori
Next Art and Crafts Workshop | Martisor
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − eleven =