Pe 24-25 septembrie, va avea loc Târgul producătoarelor locale cu genericul: „Abilitarea economică a femeilor: cumpărați produse locale, naturale și durabile”


La data de 24 și 25 septembrie 2022, va avea loc Târgul producătoarelor locale cu genericul: „Abilitarea economică a femeilor: cumpărați produse locale, naturale și durabile”, scopul căruia este promovarea femeilor antreprenoare, în special a micilor producătoare locale și a femeilor deținătoare de afaceri din mediul rural.

Târgul este parte a Conferinței naționale „Promovarea egalității de gen la locul de muncă, pe piața de desfacere și în comunitate” și va reuni producătoarele din Moldova în scuarul Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova, în intervalul orelor 10:00 – 17:00.

Piața locală se desfășoară în cadrul proiectului „Sprijin femeilor producătoare locale în dezvoltarea afacerilor, pentru creșterea durabilă și a rezilienței în contextul pandemiei COVID-19 și a potențialelor sale urmări”, implementat de Sweet Mary SRL, în colaborare cu UN Women, grație sprijinului financiar al Suediei.

De această dată, târgul este organizat în strânsă colaborare cu Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare al Republicii Moldova.

Printre producătoarele care își vor comercializa produsele la piața locală vor fi și antreprenoarele din cadrul catalogului recent lansat de UN Women.

Detalii despre Conferința națională „Promovarea egalităţii de gen la locul de muncă, pe piața de desfacere şi în comunitate”: aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Răspunde la un sondaj despre provocările unui tânăr antreprenor în Republica Moldova
Next Job full-time: Asistent(ă) de proiect la AO Centrul de Drept al Femeilor
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =