Concurs Radio Europa Liberă Moldova: „Scrisori de acasă”


scrisori de acasă concurs

Radio Europa Liberă Moldova te îndeamnă să participi la concursul național: „Scrisori de acasă”.

Radio Europa Liberă Moldova anunță organizarea unui concurs de scrisori pe pagina de Facebook prin care oamenii să își vorbească unii altora la distanță.

Cum te implici în acest concurs „Scrisori de acasă”?

Săptămânal vor fi preselectați 3 laureați ale căror scrisori vor fi postate în week-end. La sfârșitul proiectului, aproximativ luna iunie, juriul va selecta 10 laureați care vor fi premiați la finalul concursului.

Scopul proiectului este să stimuleze creativitatea epistolară a auditoriului și să ofere posibilitatea unei escapade imaginare din spațiile închise ale izolării sociale pe care o trăim cu toții.

Pentru cine poți scrie o scrisoare?

Participanții la concurs vor adresa scrisori persoanelor dragi, prietenilor, cunoscuților, poate chiar unor personaje imaginare. Scrisorile vor fi scrise de mână, fotografiate (calitatea acestor fotografii va fi și ea apreciată) și apoi trimise la acest e-mail: scrisorideacasael@gmail.com.

Încearcă ceva nou și înscrie-te în concursul „Scrisori de acasă”! Oricine poate fi câștigător, cel mai important – creativitatea și sinceritatea.

Poți face o surpriză plăcută oamenilor dragi de peste hotare și care nu au putut fi acasă de sărbători. Fii alături de cei dragi prin intermediul acestui concurs!

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința de totalizare: „Tinerii din Moldova pentru Obiective Globale”
Next Webinar: cum să dezvolți o afacere cu profit pe timp de criză
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × five =