Dorești să înveți cum să-ți gestionezi bugetul, să investești, sau să creezi o afacere? Înscrie-te la Youth 4 Impact până pe 20 aprilie!


AIESEC în Chișinău organizează programul Youth 4 Impact, al cărui scop este educarea tinerilor despre antreprenoriat și educație financiară.

Youth 4 Impact este un proiect organizat global de către AIESEC bazat pe Obiectivul Dezvoltării Durabile 4: Educație de Calitate. În cadrul programului, tinerii vor învăța cum să creeze și să gestioneze un buget, ce este o investiție, cum să dezvolți o idee de afacere și antreprenoriat de la speakeri experți în domeniu.

Participanții vor avea parte de activități practice, vor fi mentorați de către voluntari internaționali, care îi vor ajuta să-și dezvolte abilitățile și să-și realizeze potențialul, și vor avea ocazia să creeze relații cu alți tineri pasionați de antreprenoriat și finanțe.

Pe parcursul a 6 săptămâni, participanții vor avea acces la sesiuni de formare de două ori pe săptămână, în zilele de marți și sâmbătă.

Cine este eligibil ?

Programul Youth 4 Impact este destinat elevilor:

  • Cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani
  • Interesați de antreprenoriat și educație financiară
  • Disponibili să participe pe durata programului

Nu rata această oportunitate de a învăța și de a-ți dezvolta abilitățile de leadership, antreprenoriat și finanțe. Înregistrează-te până pe data de 21 aprilie, ora 23:59, urmând acest link.

AIESEC este organizația internațională, non-guvernamentală, independentă, non-profit, prezentă în peste 110 țări. Creată în 1948 și condusă de tineri, se axează pe dezvoltarea potențialului și abilităților de leadership.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la evenimentul de lansare a Anului Tineretului la Chișinău
Next Înregistrează-te la programul DOR Diasporă*Origini*Reveniri, ediția a XI-a
AIESEC in Chisinau
About the author

AIESEC in Chisinau

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

thirteen − 11 =