Participă la un Movie Night organizat de Youth.md


Ești un cinefil sau ești pasionat de filme? Ești dornic de o noapte distractivă alături de prietenii tai? Dacă răspunsul tău la oricare dintre aceste întrebări este da, acest eveniment este potrivit pentru tine.

Pe data de 25 Iulie, la ora 16, youth.md organizează un Movie Night la Tohateen Hub. Filmul care va fi vizionat este „My Fair Lady”. Pe participanți îi așteaptă gustări de la Andy’s Pizza și o experiență de neuitat. 

„My Fair Lady” este un musical bazat pe Pygmalion a lui George Bernard Shaw din 1913, cu versuri scrise de Alan Jay Lerner și muzica de Frederick Loewe. Musicalul a fost lansat în 1964.

Povestea o privește pe Eliza Doolittle, o fetiță de flori Cockney care ia lecții de vorbire de la profesorul Henry Higgins, un fonetician, pentru a trece drept o doamnă. În „My Fair Lady” veți vedea actori precum Audrey Hepburn, Charles Fredericks și alţii. 

Dacă acest eveniment iți pare interesant, nu ezita sa te alături alături de prietenii tăi pe data de 25 Iulie la Tohateen Hub (Str.Păcii 12, Tohatin), pentru multă distracție și un timp minunat.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Conferința de lansare a Acceleratorului Antreprenoriatului Social, regiunea Centru
Next Masa critică: Vino să promovezi transportul alternativ, alătură-te plimbării lunare prin oraș!
Nicoleta Geru
About the author

Nicoleta Geru

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

six − 5 =