Află mai multe despre programul ODIMM: Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Moldova (RIAM)


Este mult mai ușor să te angajezi într-o companie de afaceri decât să inițiezi una pe cont propriu la noi în țară. Din fericire, apar și în Republica Moldova tot mai multe platforme și organizații ce își propun să sprijine tinerii antreprenori cu inițiativă ce se află abia la începutul acestei căi anevoiase. Unul dintre aceste proiecte care susțin afacerile aflate încă în starea incipientă este RIAM, implementat de ODIMM.

Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Moldova este o platformă de cooperare creată printr-o înțelegere benevolă a membrilor săi, cu scopul de a promova rolul Incubatoarelor de Afaceri în dezvoltarea economică şi recunoaşterea acestora la nivel naţional şi internaţional.

Acțiunile întreprinse de această platformă sunt:

  1. Sprijină și ajută tinerii care decid să se lanseze în sfera afacerilor la noi acasă;
  2. Îi ajută pe începători să își realizeze planurile și scopurile inițial lansate, facilitând astfel procesul de implementare a proiectelor și a programelor noilor firme;
  3. Oferă posibilitatea de a căpăta experiență valoroasă din partea membrilor ce cunosc în detaliu acest domeniu și au practică de zeci de ani;
  4. Informează despre evenimentele cele mai importante din mediul afacerilor din țară și vă oferă cele mai utile sfaturi de la experții acestora.

Așadar, dacă ești interesat de afaceri și antreprenoriat sau ai o idee de business și ai nevoie de susținere pentru inițierea în lumea afacerilor, nu ezita să afli mai multe informații de pe pagina oficială a RIAM.

FII ANTREPRENORUL DIN ȚARA TA!

Reporter: Adelina Micleușanu

Găsești aici lista programelor ODIMM și o succintă descriere a fiecăruia.

Acest articol a fost creat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Organizațiile de tineret capabile să-și diversifice sursele de autofinanțare
Next Stagii în Parlamentul Republicii Moldova. Acum ai posibilitatea să te înscrii
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 − 2 =