Participă la primul experiment economic din țară organizat de „Expert-Grup”

experiment economic, expert grup, asem, oportunitate

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Academia de Studii Economice a Moldovei invită tinerii cu vârsta de până la 25 de ani să participe la primul experiment economic din țară. Acesta se va desfășura în trei sesiuni în perioada 5 – 6 iunie 2019 la Academia de Studii Economice a Moldovei, bloc B, et.1, sala Multimedia.

Experimentul presupune luarea de decizii în cadrul unui joc economic pe calculator cu posibilitatea de a câștiga în medie 100 de lei în funcție de rezultatele individuale în cadrul experimentului. Banii câștigați vor fi rambursați cash, imediat după finalizarea sesiunii. Doritorii interesați să participe sunt invitați să se înregistreze pe platforma disponibilă în link-ul alăturat https://bit.ly/2Hqq848. Termenul-limită pentru înregistrare este 2 iunie 2019.

După expirarea termenului limită participanții vor contactați pentru a fi invitați să participe la una din cele 3 sesiuni ale experimentului. Fiecare sesiune va dura o oră și jumătate, data și ora exactă a fiecărei sesiuni vor fi comunicate ulterior. Pentru mai multe detalii contactează organizatorii la numărul de telefon: 022 929 994 și adresa de email: event@expert-grup.org, persoană de contact Natalia Chitii.

*Participarea în cadrul experimentului nu necesită competențe speciale. Persoanele care vor veni din afara oraşului Chişinău vor primi rambursarea cheltuielilor de transport în baza biletului de călătorie.

Pentru mai multe detalii accesează pagina de Facebook a evenimentului.

Pentru înregistrare accesează: https://bit.ly/2Hqq848

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la showul final și cunoaște-i pe cei 30 de tineri designeri, participanți Z Generation Young Designers Competition 2019
Next Evenimentele dedicate Zilei Europei continuă. Vino la Football Tournament și susține echipa preferată
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *