Vino la showul final și cunoaște-i pe cei 30 de tineri designeri, participanți Z Generation Young Designers Competition 2019

zip generation, competitie moda, designeri autohtoni

ZIPhouse te invită la Show-ul Final în cadrul Z Generation Young Designers Competition 2019, ca va avea loc Marți, 4 Iunie, începând cu ora 17:30, la Centrul Industiilor Creative ARTCOR în scuarul Academiei de Muzică, Teatru și Arte Plastice pe adresa str. 31 August 1989, 137.

Z Generation Young Designers Competition este o competiție națională pentru noile talente în designul de modă și servește ca punct de lansare pentru tinerii designeri. Concursul își propune să identifice, să încurajeze și să promoveze talentele care au aspirații de dezvoltare în design vestimentar autohton, atât local cât și pe plan internațional.

Competiția este o etapă națională a Concursului Internațional al Tinerilor Designeri, ce va avea loc la Kiev, Ucraina în iulie 2019. Forța diversă și versatilă a talentelor din Europa Centrală și de Est din Republica Moldova, Cehia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ucraina va fi prezentată publicului format din profesioniști recunoscuți și influenți din industrie, media precum și publicului internațional.

De asemenea, vei avea posibilitatea de a savura și expoziția centrală a Moldovan Design Week care este găzduită în aceeași perioadă la ARTCOR.

Previous Au fost anunțați câștigătorii celei de a doua ediție Startup Weekend Women Chișinău
Next Participă la primul experiment economic din țară organizat de „Expert-Grup”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *