Ești interesat de storytelling și creative writing? Înscrie- te la un curs online


cursul online

Ești interesat de storytelling și creative writing? Îți dorești să cucerești cititorii cu istoriile tale? Înscrie-te la cursul online „Storytelling for Civil Society’ 2023 unde vei avea ocazia să obții noi aptitudini și să le dezvolți pe cele vechi.

Cursul este destinat tuturor liderilor societății civile / liderii de proiect / managerii de comunicare care lucrează în organizațiile societății civile din țările Parteneriatului Estic (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova și Ucraina), precum și activiști și voluntari, lideri de start-up-uri sociale, antreprenori sociali.

Cursul online este susținut în limba engleză, cu o listă de redare de 12 videoclipuri, ateliere și exerciții. Participanții care se alătură cursului pot urma aceste video, și să participe la 3 webinare care vor fi susținute la intervale de două săptămâni, în lunile februarie și martie 2023.

Pentru a primi un certificat, participanții trebuie să completeze cu succes cel puțin trei elemente obligatorii din listă și un webinar la alegere. În plus, pentru acei participanți care demonstrează un nivel ridicat de implicare, cursul va oferi sesiuni personalizate de coaching, susținute de experții cursului. Serviciul de coaching va fi limitat și la cererea participanților.

Termenul-limită de înscriere 20 ianuarie 2023.

Toate detaliile le găsești aici: http://bit.ly/3X8rbKr

Nu ezita să ne urmărești și paginile Youth.md de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ofertă de angajare // asistent/ă de proiect în cadrul Coaliției Sectorului Cultural Independent
Next Poziție vacantă – Office manager iHUB Chișinău
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fifteen − 12 =