Participă la Mobichallenge – creează concepte digitale pentru serviciile bancare și câștigă premii

tineri, competiţie, mobichallenge

Crezi că poți crea soluții digitale unice? Ești inovativ și vrei să-ți pui creativitatea la treabă? Ai o idee potrivită pentru a îmbunătăți și a eficientiza serviciile bancare? Dreamups și Mobiasbanca te invită la primul mini-hackathon din această primăvara unde vei avea oportunitatea să creezi concepte digitale, să îți faci prieteni, să petreci timpul eficient cu mentori și experți din domeniu, și de ce nu, să câștigi premii pe măsură.

Dacă ești web developer, designer sau specialist în marketing, poți să te înscrii la Mobichallenge, accesând linkul. Pe durata competiției vei fi provocat să dezvolți concepte inovatoare pentru a propune soluții de măsurare a satisfacției clienților cu referire la serviciile prestate de Mobiasbanca în sucursalele sale.

De ce Mobichallenge? Pentru că în loc de 48 de ore, participanții vor avea la dispoziție 5 ore, timp în care își vor pune la muncă mințile creative și vor crea concepte în pas cu progresul digital, menite să îmbunătățească calitatea serviciilor și a comunicării în raport cu clienții. În acest proces creativ, participanții vor fi ghidați de către mentorii Dreamups și Mobiasbancă.

La sfârșit de Mobichallenge, conceptele vor fi prezentate unui grup de profesioniști, care vor premia echipa cu cea mai bună idee cu un premiu bănesc în valoare de 6 000 MDL, posibilitatea implementării acesteia în cadrul Mobiasbancă și un business lunch cu top manageri din cadrul Mobiasbancă – Groupe Société Générale. Toți participanții vor fi premiați pentru efortul intelectual-creativ în crearea soluțiilor inovative pentru sectorul bancar din Moldova.

Dacă vrei să participi, dar nu ai o echipă completă, noi te invităm să te alături altor entuziaști pe loc, în ziua evenimentului. Data limită pentru înscrieri: 15 mai

Mai multe detalii despre eveniment și agenda acestuia, poți găsi pe pagina de Facebook Dreamups.

Mobichallenge este un eveniment implement de către Dreamups Innovation Campus, cu susținerea Mobiasbancă – Groupe Société Générale Moldova.

Previous A mai rămas o zi până la închiderea aplicărilor pentru trainingul de comunicare "Altfel". Nu rata şansa să fii unul din participanţi
Next Schimbă idei și experiențe cu tineri din diferite grupuri etnice la Forumul Tinerilor pentru Minorităţile Republicii Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *