Schimbă idei și experiențe cu tineri din diferite grupuri etnice la Forumul Tinerilor pentru Minorităţile Republicii Moldova

tineri, minorităţi etnice, forum

La data de 16 mai va fi organizat Forumul Tinerilor pentru Minoritațile Republicii Moldova, ediția a II-a: «Minoritățile și mass-media: Schimbarea perceptiilor, oferind microfonul celor neauziţi»

Platforma Tineretului pentru Solidaritate Interetnică cu sprijinul Oficiului Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului, invită reprezentanți ai diferitelor grupuri naționale, etnice, religioase și lingvistice să participe la Forumul Tinerilor pentru Minoritați.

La eveniment pot participa tineri din diferite grupuri naționale, etnice, religioase și lingvistice, jurnalişti, reprezentanți ai societății civile și toți cei care manifestă interes față de domeniul drepturilor minorităților. Participanții vor avea posibilitatea să facă comentarii și/să adreseze întrebări către vorbitori, cu referire la subiectele puse în discuție.

Pentru a participa la forum vă rugăm să completați formularul până la data de 10 mai 2018.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la Mobichallenge - creează concepte digitale pentru serviciile bancare și câștigă premii
Next INTERVIU// Daniela Diaconu, tânăra pasionată de gătit, care și-a mutat bucătăria pe un blog și se vede viitoare concurentă la „MasterChef”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *