Rezervează-ți un bilet și petrece o seară intelectuală


teatru

Ce ? COCO Chanel – Oglinzi

Când ? 15 și 17 Septembrie 2017, ora 19:00

Unde ? Teatrul Studio Geneza Art

Detalii:

Echipa Teatrului Independent Geneza Art, vă invită să vedeți o compilație a Artelor, creată din Teatru, Fotografie și Modă. Nume remarcabile sunt implicate la realizarea acestei idei, care presupune o serie de tablouri compoziționale create de fotograful George Secrieru, cu motivul „CoCosmos”.

Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități.
 Este o viziune artistică asupra vieții și universului profesional și intim al creatoarei de modă, cu tangențe biografice dar și abstracte, apelând la imaginație ca și capacitate umană de a crea noi reprezentări în baza percepțiilor acumulate anterior. „CoCosmos – nemărginire în spațiu și timp”. Imaginile sunt create în alb-negru, având ca protagoniști actorii Teatrului Geneza Art. Expoziția va deschide evenimentul și va fi susținută de muzică live și alte oportunități favorabile. 
Chanel a devenit sinonim cu eleganța. Brandul rămîne a fi unul dintre cele mai puternice, cunoscute și respectate în întreaga lume. Spectacolul „Coco Chanel – Oglinzi” este realizat după cartea lui Edmonde Charles-Roux, de asemenea axat pe interviuri și publicații. De ce „Oglinzi”? Vă invităm să reflectăm împreună.

În roluri: Daniela Burlaca și Cristian Prepeliuc. 
Un spectacol despre o femeie celebră, o personalitate impunătoare, între pasiuni, tragedii personale și libertatea de expresie artistică.
 Costumele sunt semnate de designerul Evgheni Hudorojcov.

Prețul biletelor: 150 de lei.
 Le puteți comanda de pe iTicket: https://iticket.md/event/coco-chanel

Sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746

* Biletele rezervate la telefon sunt valabile până la ora 18:30 în ziua spectacolului, după ora 18:30 biletele vor fi scoase în vânzare.

 

Sursă: https://m.facebook.com/events/1775209332508777

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă secretele inteligenţei emoţionale şi dezvoltă-ţi personalitatea
Next Ești interesat de programul FLEX? Vino la o sesiune informativă
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one × four =