Te pasionează antreprenoriatul? Participă la ediția a 7-a EIT Digital Challenge!


Ești pasionat de antreprenoriat și tinzi spre acumularea unor cunoștințe în acest domeniu? Aplică acum pentru a 7-a ediție a EIT Digital Challenge.

EIT Digital Challenge este competiția pan-europeană care va oferi șansa tinerilor antreprenori cât și companiilor acestora în cunoașterea mai detaliată a tehnologiei din zilele de astăzi. Devino următoarea poveste de succes europeană, ajungând pas cu pas culmele succesului!

Aceștia sunt în căutarea unor companii europene cu o „tehnologie profundă” (Deep – Tech) în creștere rapidă, cu o ofertă de produs diferențiator care să utilizeze tehnologii digitale sofisticate și greu de reprodus. Dacă simți că te potrivești descrierii, atunci aplică acum!

Ce vei acumula în cadrul competiției?

În cadrul acestei competiții vor concura cele mai importante 20 de companii care de abia și-au început drumul spre extinderea produsului și doresc să își facă un nume solid în lumea atreprenoriatului.

Acestea vor fi invitate la un eveniment exclusiv pentru a concura în fața unui juriu format din companii și investitori cu profil înalt care sunt gata să le acorde o mână de ajutor. Cele mai bune 5 companii vor primi premii în valoare totală de 350.000 € în numerar pentru a-și stimula creșterea internațională.

Ce este Eit Digital Challenge?

EIT Digital Challenge este o inițiativă pentru sprijinirea ecosistemului european de tehnologie profundă. De la lansarea sa în 2014, competiția a atras peste 2000 de participări din toată Europa. Majoritatea scărilor câștigătoare au continuat să devină companii de succes internațional. Acum e rândul tău!

Criterii de eligibilitate

Pentru a fi eligibil la EIT Digital Challenge, produsul / serviciul dvs. de tehnologie profundă trebuie să se încadreze în una dintre următoarele domenii tematice:

✔️ Tehnologie digitală
✔️ Orașe digitale
✔️ Industria digitală
✔️ Wellbeing digital
✔️ Finanțe digitale

În plus, trebuie să îndepliniți următoarele criterii:

➡️ Companie trebuie să aibă maxim 10 ani
➡️ Companie trebuie să fie încorporată în țările  EU27, Marea Britanie sau H2020
➡️ Companie de tehnologie trebuie să aibă o creștere rapidă, cu ambiții internaționale.

Aceștia acceptă aplicațiile printr-un instrument numit Submitibil. Pentru a aplica, trebuie să vă creați mai întâi profilul sau să vă conectați dacă aveți unul.

Termen limită: 7 iunie 2020;

Dacă ai anumite întrebări contactează-i la adresa de email: [email protected]

Mai multă informație găsiți accesând acest link.

Mai multe oportunități pentru tineri găsești în categoria Educational.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous CIR „Pro Bono” anunță concurs de selectare a trainerilor și experților
Next Câteva sfaturi pentru a-ți dezvolta afacerea pe timp de carantină
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + 5 =