Patru documentare cehe online gratuit la Documentary Mondays


documentare cehe online

Documentary Mondays revine! În luna iunie, veți putea viziona gratuit patru documentare cehe online, pe platforma DAFilms – DocAlliance online channel. Documentarele vor fi disponibile timp de 24h. În fiecare seară de luni veți putea participa la sesiuni Q&A cu realizatorii filmelor din program. Evenimentul este organizat de către Centrul Ceh (Czech Centre Bucharest) alături de Czech Centre London și Tschechisches Zentrum Berlin.

Filmul de luni, 1 iunie va fi:

Trabant: There and Back Again – r. Dan Přibáň, 2019, 114 min.

În urmă cu zece ani, aventurierul ceh Dan Přibáň a decis să demonstreze că, pentru a face o călătorie grandioasă, nu este nevoie de vreo camionetă scumpă. Conducând un Trabant cu un motor în doi timpi – mașină aflată în top trei cele mai proaste automobile europene – acesta a pornit într-o expediție epică de-a lungul continentelor, împreună cu echipa sa de filmare. Trabant: There and Back Again este ultimul documentar din odiseea Trabant. Călătoria începe în India, avansează către Nepal, traversează Munții Himalaya și ajunge în Pakistan, China, Uzbekistan, Rusia și Ucraina, iar, în final, acasă.

Trecând prin tot felul de întâmplări neașteptate, mai bune sau mai rele și momente pline de adrenalină, echipa ceho-slovaco-polonă nu-și pierde umorul negru și autoironia.

Subtitrare disponibilă: engleză;

Pentru informații suplimentare, despre aceste documentare cehe online vezi pe pagina de facebook a evenimentului.

Descoperă mai multe oportunităti pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Startup Campus pentru tineri pasionați de antreprenoriat
Next Concursuri de Ziua Copiilor: Fondul pentru Tineri Cahul te invită să te alături
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *