Oportunitate pentru tinerii din Strășeni: Implică-te în calitate de Formator de Opinie


tinerii din Strășeni formatori de opinie

Oportunitate pentru tinerii din Strășeni: A.O. „Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor” în cadrul Programului de Granturi Locale al UE „Fii schimbarea: Cetățeni implicați – Comunități durabile!”, este în cautarea Formatorilor de Opinie pentru a participa activ în cadrul seminariile informative și a activităților planificate în cadrul proiectului.

Proiectul este implementat în 6 localități ale raionului Strășeni (mun. Strășeni, satul Scoreni, comuna Lozova, satul Vorniceni, satul Negrești și satul Sireți).

Cine sunt FORMATORII DE OPINIE?

Cadrele didactice, bibliotecarii, educatorii, reprezentanți ai ONG-urilor de mediu și ai Autorităților Locale, elevi, liceeni și alți tineri din Strășeni (localitățile beneficiare), care vor participă activ în formarea și educarea civică și eco-responsabilă a copiilor, dar și a tuturor locuitorilor din comunitate.

Ce activități sunt planificate?

  1. Participarea în cadrul sesiunilor de informare, focus grupuri pentru a obține noi cunoștințe privind practicile de colectare selectivă a deșeurilor și beneficiile acestora pentru mediu și sănătate, inclusiv bunele practici de diseminare a acestor informații, în baza unor instrumente interactive de instruire.
  2. Participarea în organizarea și derularea Campaniei locale de colectare a deșeurilor reciclabile împreună cu elevii din instituțiile de învățământ, inclusiv premierea câștigătorilor.
  3. Acces și comunicare directă cu echipa de proiect, pentru a facilita realizarea obiectivelor propuse și pentru a pune la dispoziția formatorilor informații necesare în domeniu.

Cum vă înregistrați?

Pentru a vă înregistra în calitate de formator de opinie, Vă rugăm să completați formularulși veți primi ulterior mai multe informații privind agenda evenimentelor planificate – https://forms.gle/aoKUdEPxf3S5HCNc9

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea de Dezvoltare Centru este Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER în parteneriat cu Asociația Obștească Agenția pentru Dezvoltare Regională „Habitat” (AO ADR ”Habitat”).

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Concurs pentru tineri: Scrie o scrisoare pentru generația tânără despre importanța de a vota și câștigă premii
Next Job part-time // CNPAC angajează asistent/ă contabil-șef
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 − three =