Program de granturi mici // Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC)


Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) va continua Programul de granturi mici pentru proiecte pe termen scurt până în 2024, oferind finanțare, pe bază de concurs, proiectelor mici de acțiune și cultură.

Sunt considerate eligibile:

Acțiuni mici care contribuie la promovarea păcii și securității, promovează democrația și drepturile omului, precum și cele care abordează probleme legate de incluziunea socială, egalitatea de gen și buna guvernare în principalele domenii ale sprijinului Elveției pentru Moldova — Sănătate, guvernanță locală și economie. Dezvoltare și angajare.

Proiecte culturale care contribuie la construirea încrederii și coeziunii sociale, a unei societăți libere și deschise și la dezvoltarea sectorului cultural; inițiative care sprijină parteneriate între organizații publice, private și civice și consolidează societatea civilă.

Activități neeligibile:
Ture de studii în străinătate, burse, evenimente caritabile, ajutor umanitar, proiecte de infrastructură, costuri de funcționare ale solicitantului și activități desfășurate în afara Moldovei.

Solicitantul trebuie să fie o persoană juridică înregistrată în Republica Moldova, cum ar fi:

  • Organizații non-guvernamentale;
  • Asociații și sindicate profesionale;
  • Birourile locale ale organizațiilor internaționale;
  • Instituții guvernamentale centrale și locale;
  • Instituții publice, inclusiv educaționale;
  • Organizații media;
  • Entități comerciale cu proiecte non-profit.

Nu există termene limită pentru aplicații. Acestea sunt primite și examinate în mod continuu, „primul venit, primul servit” până la sfârșitul programului.

Solicitanții interesați trebuie să trimită un concept de proiect la chișină[email protected]

Pentru mai multe detalii despre procedurile de aplicare și procesele de selecție, vă rugăm să consultați Ghidul de aplicare disponibil aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înregistrează-te la atelierul INTERSECTIONS organizat de Moldox Lab și descoperă procesul de montaj al unui film
Next Moldovan National Youth Orchestra te invită la a II-a ediție a evenimentului Muzica din Filme Oscar. Cetatea Tighina, 30 iulie 2022
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 7 =