6 motive pentru care trebuie să participi la Ce? Unde? Când? #BackToSchool Edition


Îți dorești să înregistrezi luna august drept una remarcabilă? Youth.md te poate ajuta să acumulezi energia-epilog de care ai nevoie prin noul eveniment Ce? Unde? Când? #BackToSchool Edition.

Iată 6 motive pentru care ar trebui să participi la eveniment:

• Vei savura o experiență trepidantă

Ce? Unde? Când? declanșează oportunitatea de a interacționa cu oameni activi, inteligenți, volubili și curioși. Atmosfera este indubitabil una prietenoasă, dinamică, pozitivă. Este opțiunea perfectă de a-ți utiliza timpul eficient.

• Îți va amplifica spiritul competitiv și de echipă

Aspectul competitiv al jocului oferă, de obicei, o motivație adițională tinerilor de a acumula informație și a găsi răspunsurile veridice.
Ce? Unde? Când? implică strategie, etalare a cunoștințelor generale, perspicacitate – generând competitivitatea constructivă.
Scopul, obiectivele și deciziile comune direcționează spre cooperarea care aduce rezultate eminente.

• Dezvoltă memoria și cunoștințele de cultură generală într-un mod abstract, non-formal

Jocurile intelectuale de acest tip au o mulțime de părți pozitive. În scopuri pedagogice, sunt considerate un instrument universal pentru sporirea concentrației. Cadrul non-formal în care se desfășoară evenimentul, contribuie la o îmbogățire a cunoștințelor și a vocabularului mult mai relaxată și mai plăcută.

Printre abilitățile cognitive dobândite în urma activității date se numără: memoria, creativitatea, gândirea critică, gândirea abstractă, imaginația, gândirea în perspectivă, motivația și învățarea de noi concepte și noțiuni. 

• Stimulează relaționarea socio-civică și capacitatea de rezolvare a problemelor

Dedicarea pe care o solicită jocul, dezvoltă atenția, perseverența, intuiția, atenția la detalii și abilitățile sociale. În mod cert, jocul menține creierul activ și dezvoltă capacitatea de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor.

• Regenerează cunoștințele și energia

Ediția BackToSchool aduce cu sine o sintetizare non-formală a cunoștințelor acumulate anterior. Pe parcursul evenimentului te vei încărca cu energia, informația și forța indispensabilă pentru un nou an școlar. *pinky promise*

• Vei cunoaște și interacționa cu CMJI

Ce? Unde? Când? #BackToSchool Edition 2020 este organizat în colaborare cu CMJI. Prin participarea la eveniment beneficiezi de oportunitatea de a reprezenta o comunitate de tineri inteligenți, ale căror valori fundamentale sunt informația, cultura, auto-educația și implicarea civică.

Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale îşi propune drept misiune a existenței sale educarea unor cetățeni informați, cu înalte capacități intelectuale, cu un nivel ridicat de cultură și responsabilitate într-un mediu bazat pe principii de solidaritate și comunicare.

Dacă te-ai înregistrat deja cu echipa ta, la Ce? Unde? Când? noi te aşteptăm cu drag!

Pentru mai multe detalii a evenimentului urmărește pagina noastră de facebook dar şi pagina evenimentului.

Reporter Youth.md: Valeria Rotari

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Finanțare pentru tinerii antreprenori: ODIMM a lansat programul „START pentru TINERI”
Next Job // Solidarity Fund PL în Moldova angajează asistent financiar
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 + four =