Participă la cel mai inteligent și inovativ eveniment al lunii Social Good Summit 2018

„Chișinăul de mâine îl construim împreună”, tineri, discuţii

Cum transformăm împreună oraşul nostru în unul prietenos oamenilor şi naturii; cum reamenajăm străzile astfel încât ele să devină prietenoase automobiliştilor, cicliştilor şi pietonilor; care sunt soluţiile tehnologice pentru a administra eficient resursele oraşului şi a îmbunătăţi serviciile publice? 
Republica Moldova se alătură iniţiativei globale PNUD şi organizează pe 26 septembrie, în Chişinău, Social Good Summit, ediţia 2018.

Digitalizarea serviciilor administrative, extinderea transportului ecologic, promovarea tehnologiilor care reduc nivelul de CO2 pot fi o realitate pentru Chişinău. Acestea sunt câteva din subiectele dezbătute de experţi în urbanism, reprezentanţi ai companiilor din sectorul tehnologiilor informaţionale şi telecomunicaţii, reprezentanţi ai proiectelor de dezvoltare, activişti civici şi locuitori ai capitalei.

Organizat în fiecare an în săptămâna Adunării Generale a Naţiunilor Unite, evenimentul reuneşte cetăţenii activi, inovatorii şi dezvoltatorii de soluţii inteligente pentru a promova schimbarea şi dorinţa de a trăi într-o lume mai bună. Recunoscând că vocile și ideile cetățenilor, corelate cu media socială și tehnologiile, pot fi o forță pentru schimbare

În Republica Moldova, Social Good Summit se află la cea de-a patra ediție. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Green City Lab, un proiect PNUD finanțat de Facilitatea Globală de Mediu (GEF).

Locaţie: Tekwill.
 Înregistrarea la eveniment este obligatorie.
Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Structura noului an școlar: Orarul lecțiilor şi al vacanțelor din anul de învățământ 2018-2019
Next Câştigă o bursă la Institul Internaţional Francofon în cadrul Universităţii Naţionale din Vietnam
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

seven + seven =