Organizația Sporter te invită la o cursă unică de tip trail din Moldova !


Organizația sportivă Sporter și panoul de anunțuri online 999.md organizează o cursă pe teren accidentat, pe cel mai mare teritoriu vinicol din Moldova – Purcari. Purcari Wine Run va avea loc pe 3 septembrie 2017. Startul va fi dat la ora 10:00.

Cine ? Sporter.md

Ce ? Purcari Wine Run 2017

Când ? 3 Septembrie 2017, între 10:00-14:00

Unde ? Chateau Purcari

O scurtă descriere:

Organizația sportivă Sporter și panoul de anunțuri online 999.md organizează o cursă pe teren accidentat, pe cel mai mare teritoriu vinicol din Moldova – Purcari.

Participanților Purcari Wine Run le va fi pusă la dispoziție o cursă trail cu distanța de 10 km. La fiecare doi kilometri vor fi puncte de alimentare denumite în cinstea celor mai populare soiuri de poamă: Sauvignon, Chardonnay, Pinot Grigio, Rose, unde sportivii își vor putea restabili forțele cu fructe, apă și, desigur, vin.

Numărul participanților la Purcari Wine Run este limitat până la 300 de persoane. Toți participanții la cursă vor primi pachetele de start care includ numărul de concurs, tricoul oficial și rucsacul. Toți cei care vor ajunge la linia de finiș vor primi și o medalie comemorativă.

Cine va fi în forță după cursă, va avea posibilitatea să meargă într-o excursie prin complexul Purcari, dar și să deguste vinurile exclusive ale Chateau Purcari (ofertă valabilă pentru participanții care au ales pachetul cu degustare).

Înregistrarea: http://purcari.winerun.md/

 

Sursă: https://m.facebook.com/events/1722680521080132

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Dacă ai aptitudini de conducere, comunicare intelectuală și creativitate, devino voluntar pentru programul din Polonia
Next (interviu) Cunoaște-o pe Diana Capița - fondatoarea proiectului Grow Me Up
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *