Serialele tale preferate care vor continua vara asta


Vara se apropie: mai mult timp liber, soare, distracție, și ieșiri cu prietenii! Cu toate astea, se știe că o mare parte din tineri și tinere aleg să-și petreacă timpul în casă, vizionând filmele și serialele de care nu au avut timp pe parcursul anului școlar. Mai jos găsești o listă de seriale care vor apărea cu sezoane noi vara aceasta.

Stranger Things – 1 Iulie

Volumul 2 al sezonului 4 va include două episoade extra lungi (ultimul episod este preconizat să dureze 2h și 30 de minute), completând povestea orășelului Hawkins, Indiana, unde portaluri către o lume paralelă a adus cei mai bizari monștri în viața unor liceeni. Volumul 1 al acestui sezon a devenit disponibil pe Netflix pe data de 27 Mai 2022.

Peaky Blinders – 10 Iunie

Tomas Shelby și familia sa de criminali se reîntorc pe ecranele noastre vara aceasta! Pe data de 10 Iunie apare ultimul sezon (sezonul 6) din faimosul serial britanic.

The Umbrella Academy – 22 Iunie

După extravaganța călătoriei în timp a sezonului 2, în sezonul 3 familia Hargreeves trebuie să își unească forțele din nou, pentru a-și salva casa de invadatorii sinistri – dintre care unul pare a fi fratele lor mort de mult.

Never Have I Ever – 12 August

Devi, Paxton, și Ben se reîntorc vara aceasta! Pregătește-te pentru și mai mută dramă, secrete, și comedie. Pe 12 August apare al 3-lea sezon al serialului, acesta fiind preconizat să se încheie cu sezonul 4 mai târziu.

TOP seriale Netflix: 55 Filme bune cu episoade (turcești, americane,  britanice, coreene)

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram  și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporteră Youth.md: Jaclin Duja

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 7 CELE MAI SÂNGEROASE RĂZBOAIE DIN ISTORIE
Next Sesiuni de instruire pentru tinerii și tinerele din Strășeni și Fălești în cadrul proiectului „Tinerii pentru egalitate și non-discriminare
Valeria Berestean
About the author

Valeria Berestean

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eight + fourteen =