Nicolae Șetinkin: “E #COOL să fii conștient, responsabil și informat!”

Cooltivăm Sănătatea, Youth Klinic Moldova

Cunoscutul actor Nicolae Șetinkin, s-a alăturat campaniei #COOLtivămSănătatea.

El povestește, în premieră, despre cum a aflat la 19 ani că prietena sa este însărcinată și cum această noutate i-a schimbat viața. Actorul îi îndeamnă pe tineri să facă anumiți pași, doar atunci când sunt pregătiți.

 

Chiar dacă ai greșit fii gata să-ți asumi responsabilitatea. Nimeni nu trebuie să poarte răspundere pentru greșelile tale decât tu însuți. Cu mine asta s-a întâmplat la 19 ani. Eram student, tânăr și neliniștit, voiam să încerc de toate, și s-a întâmplat așa că am încercat… La această vârstă totul se întâmplă ca de obicei, deodată se răstoarnă întreg pământul, apare un fel de frică. Pentru început ai mari regrete, începi să te întrebi: ”Dacă nu era așa? Dacă nu se întâmpla? Totul era să fie altfel, spune Nicolae Șetinkin.

Actorul le sugerează tinerilor de astăzi să cântărească toate acțiunile, mai ales că acum sunt o mulțime de metode de prevenire a sarcinilor nedorite: „Trebuie să fim conștienți de ceea ce facem și dacă suntem gata să fim responsabili. Dacă nu ești pregătit, atunci nu face asta!”

Mai multe detalii despre istoria actorului, puteți afla vizionând interviul realizat de către Youth Klinic Moldova, accesând LINKUL.

Dacă ai nevoie de informații privind viața sexuală, vino la cel mai apropiat Centru de Sănătate Prietenos Tinerilor din rețeaua Youth Klinic Moldova! Împreună Cooltivăm sănătatea! 

#COOLtivamSanatatea este o campanie sustinuta de Swiss Cooperation in Moldova in parteneriat cu UNICEF Moldova, Ministerul Sanatatii, Muncii și Protectiei Sociale al Republicii Moldova și Centrul Neovita.

Youth Klinic Moldova este o rețea națională de Centre de Sănătate Prietenoase Tinerilor, care oferă servicii medicale și psiho-sociale, gratuite și confidențiale, pentru adolescenți și tineri până în 24 de ani la: ginecolog, urolog-androlog, dermatovenerolog, testare voluntară HIV, psiholog, asistent social.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Prințul Ștefan Dimitrie Ferdinand Sturdza vă invită la Balul Anual de Caritate Hospice Angelus ediția X
Next Recomandare Youth: 10 motive să mergi la Student Fest
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

1 × five =