Recomandare Youth: 10 motive să mergi la Student Fest

Student Fest 2019, Asociația Studenților din Moldova, comunitatea tinerilor ambițioși,

Încă nu ești decis dacă să te duci la Student Fest? Îți prezentăm 10 motive să o faci:

  1. Este cel mai așteptat eveniment pentru tineri în acest sezon, datorită facilităților pe care ți le oferă. Așa că nu rata oportunitatea de a trăi o experiență desăvârșită.
  2. Vei avea ocazia să te distrezi la maxim în compania celor mai tari DJ, atât din țară cât și de peste hotare. Atmosfera incendiară garantată îți va oferi o experiență de neuitat.
  3. Ce ar fi un festival pentru tineri fără interpreți de valoare în lumea muzicii? Cântăreți precum Mark Stam și trupa 7 Klase îți vor oferi un concert extraordinar, cu muzică de calitate și energie pozitivă.
  4. Un festival pentru tineri inseamnă un schimb de experiență inevitabil. De aceea, tinerii ca tine vor beneficia de oportunitatea valoroasă de a comunica cu alți studenți sau liceeni. De asemenea, interacțiunea cu oameni cu experiențe diverse îți vor oferi un spectru mai larg de viziuni, care vor contribui creșterii tale.
  5. Student Fest găzduiește și un târg de oportunități, unde vei descoperi o varietate de oferte atât pentru studii cât și pentru un loc de muncă. Așa că dacă încă nu ești decis în legătură cu universitatea care ți se potrivește, sau ești în căutarea unui loc de muncă, în cadrul festivalului vei beneficia de consultații gratuite în aceste domenii.
  6. Dacă ești interesat de o experiență nouă de voluntariat, Student Fest îți oferă oportunitatea de a analiza ofertele organizațiilor prezente la eveniment. Vei avea polibilitatea de a întâlni mentori și coordonatori care ți-ar putea livra sfaturi utile în acest sens.
  7. Datorită locației favorabile, vei putea să savurezi la maxim atât evenimentul  cât și facilitățile oferite. Fiind organizat în incinta Digital Park, de pe strada Columna 170, locația este una accesibilă pentru oricine din Chișinău.
  8. Dacă credeai că orele ar putea fi un motiv de a nu fi prezent la eveniment, greșești amarnic. Fiind organizat în a doua parte a zilei, vei avea polibilitatea de a savura energia garantată de Student Fest, fără a-ți neglija orele de studiu.
  9. Evenimentul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Astfel, vei savura la maxim atmosfera acestuia.
  10. Festivalul reprezintă o bună oportunitate de a-ți crea amintiri de mare valoare împreună cu prietenii și colegii.

Vino să sărbătorești încheierea anului de studii în stil mare, la Student Fest, pe 23 mai,  la 14:00.

Mai multe detalii despre eveniment AICI.

Autor: Liviana Frunză

Previous Nicolae Șetinkin: "E #COOL să fii conștient, responsabil și informat!"
Next Vrei să devii un manager în domeniul social? Înscrie-te la programul de formare
Laura Catărău
About the author

Laura Catărău

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *