Interact Chișinău recrutează voluntari


Interact Chișinău recrutează voluntari în perioda 17 august – 17 septembrie. Clubul Interact are misiunea de a reuni tinerii pentru a-și dezvolta abilitățile de leadership prin inițiative civice, promovând altruismul, incluziunea și compasiunea.

Până pe data de 17.09.2022, echipa Interact caută oameni care împărtășesc aceleași valori, pentru a scrie istorie împreună! Titlul de Interactor îți oferă oportunitatea de a îți îmbunătăți capacitățile organizatorice, de a crea proiecte care fac o schimbare și de a face parte dintr-o comunitate internațională de tineri cu vârsta între 12-18 ani, determinați să își îmbunătățească comunitățile prin “service above self”.

Pentru aplicare, completează formularul de înregistrare aici.

,,Interact Chișinău” este unicul club din Republica Moldova condus de tineri/e, care face partea dintr-o rețea prezentă în 109 țări ale lumii și fiind fondată de către prestigioasele organizații: ,,Rotary Chișinău” și „Rotaract Chișinău”. În cadrul acestei echipe se practică activ voluntariatul de către tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Centrul Municipal de Tineret Râșcani. Programul săptămânii 23-26 august
Next Expoziții inedite la BNRM, 190 de ani de la fondare
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen + four =